| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
ptvelde 30 juni 2011 | |
Het zag er vanaf de P Plaats veelbelovend uit maar het witbiertje en de ijs-tee werden bezorgd als (gewoon) biertje en cola. De ober dacht ons te matsen door de prijs met 10(!) cent te verlagen maar werd ter plekke door zijn baas tot de orde geroepen en we betaalden 4,10 voor drankjes die we niet bestelden. (wie is hier nu de sukkel). Uitzicht is hier best mooi maar neem een koeltas mee. |
Pecaro 8 augustus 2010 | |
We hebben hier met twee personen op vrijdagavond 6 augustus een hapje gegeten. Er is een eenvoudige kaart, vooral bestaande uit salades. De keuze is voldoende. wij namen er de kleine salade nicoise en de kleine Griekse salade. Beide kan je ook als grote salade bestellen. Aan de kleine hadden wij al voldoende. Vooraf, wachtend op het hoofdgerecht, kozen we voor de olijven en het warme brood met tapenade en olijfolie erbij. Helemaal prima van smaak. Lekkere olijven. Een glas rose als dorstlesser. Die vond ik wat wrang. Mocht ook wat frisser zijn. De salades zijn prima. Niet alle ingredienten leken vers, maar al met al was het op deze warme avond lekker eten. We betaalden ruim 30 euro.
Geef zelf je mening over Het Terras