1ekker 3 februari 2012 | |
De lekkerste koffie van Amsterdam. Punt uit.
hallo 9 februari 2011 | |
Ik bezoek vooral de vestiging op de Constantijn Huygenstraat. Over het algemeen hele goede koffie, al verschilt het nog wel eens per barista.. wat ik voor het geld dat je betaald eigenlijk niet vind kunnen. Toch een van de weinige plekken waar ik graag een koffie drink. |
Pietvega 3 januari 2011 | |
Ik ga hier vaak koffiedrinken. Betere koffie dan hier heb ik in Amsterdam en ver daar buiten nog niet gedronken. -Hele goede koffie. -Heel erg aardige mensen die de koffie voor je maken. - Zo'n koffiezetapparaat zie je niet vaak meer: alles met de hand, ze moeten zelfs de drukhendel naar voren trekken. Ze hebben ook nog lekkere dingen voor erbij van bakker Lanskroon, maar ik kom alleen voor die koffie. |
rda260 10 december 2010 | |
lekker koffie van de vaste barista die daar staat. Lekker met een glaasje ijswater om door te spoelen. Waard om ervoor terug te komen, dat zeker!! |
thewolf 30 oktober 2010 | |
koffie als chocolademelk |
mennevellinga 27 augustus 2010 | |
De beste koffie. Vriendelijk personeel. Aangename leestafel. Helaas geen terras |
Geef zelf je mening over De Koffiesalon