In hartje Westerpark, op een paar minuten lopen van het Westergasterrein vind je Café Nassau. De menukaart is gebaseerd op de Italiaanse keuken, pure gerechten met verse producten.
Of je nu op zoek bent naar een zonnig terras, een heerlijke cappuccino met krantje, een zakenlunch met mogelijkheid tot wifi-internet, een gezellig diner of een goede borrel met vrienden, bij Nassau zit je goed !
Prima tent, Nassau. Zit nog in het restaurant een mening te geven op het wifi-netwerk, dus dat scoort al punten voor een verstokte internet adept. Lekkere ravioli gegeten met een goed glas wijn, wat wil een mens nog meer. Prettige mix tussen een levendige sfeer en goede tafels en banken waar je kan verpozen. Ik kom er vaak. Prima prijs/kwaliteit trouwens!
Vorige week hier wezen eten. Lekker buiten gaan zitten met het mooie weer aan een van de diverse picknick tafels. van te voren een proeverij van bruschetta's genomen die erg lekker waren (met aubergine, mozzarella met parma ham en basilicum tomaat). Als hoofdgerecht had ik zelf een pasta vongole die prima was! Coronatje erbij.....:) Verder was de bediening zeer snel en vriendelijk. Kortom ideaal tentje om buiten een hapje te nuttigen.
Gezellige, ontspannen sfeer en erg kindvriendelijk! Groot buitenterra s met schommelstoelen en grote tafels. Jonge, gezellige bediening en heerlijk gegeten. De antipasti Nassau (voorgerecht) en de citroentaart (nagerecht) zijn echte aanraders!
De laatste maand twee keer gegeten. Afgelopen zondag was er live muziek en het terras zat bomvol. Gezellige sfeer! Wel veel kinderen wat een enorme drukte gaf, maar ok dat is logisch in zo'n kinderrijke buurt. We hebben vlammetjes en bitterballen gegeten, deze waren prima. De dagsoep die we erna aten was ook goed te doen, pommodori paprika soep met peterselie. Dit was eigenlijk een normale eetcafé hap, prima maar niet bijzonder. Waar ze wel in uitblinken zijn de authentiek Italiaanse pasta's. Ik koos de handgemaakte ravioli van het seizoen en die was van een zeer goede kwaliteit! Nassau is een prima plek om een biertje te doen in de zon, maar ook om te blijven hangen en nog een hapje te eten, zeker als je in de buurt woont!