7.9
7.6
7.8
Toon telefoonnummer (0165) 537 902

KeukenFrans, Hollands & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Elenas Elenas 7 februari 2012

De hoge thee was ronduit matig. Het was fijn dat ik ook vegetarisch kon bestellen. Op de sandwiches zaten voor mij cherrytomaatjes, zodat ik kon zien welke vegetarisch waren. Alleen waren mijn sandwiches door het tomatensap doorweekt, twee van de drie waren nog best lekker. De warme vleesgerechtjes die de rest kregen waren volgens hun niet erg lekker. Ik heb ergens anders voor 7,50 pp erg lekker gegeten, dus de 22,50 die ik hiervoor moest betalen waren het absoluut niet waard. Ik mis lekkere gerechtjes die het verschil maken, en ik zou het de volgende keer ook waarderen als men niet ging boren in het plafond op 3 meter afstand.

Lex_van_Overveld Lex_van_Overveld 15 december 2011

Gisterenvond voor het eerst bij het Hooihuis gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Benedenzaal is er gehorig (glas met met houten vloer); bovenzaal veel rustiger. Wij hadden een menu gekozen. Het eten had smaak nog kraak. Voorgerecht was een hoop knolselderij met wat vlees, waarover vermoedelijk eend had gevlogen. Daarna kloostervarken met zuurkool die ronduit smerig was. Als toetje Tiramisu, waarvan de bovenzijde op een pakje boter leek. Dit mag je echt geen Tiramisu noemen. Maar de bediening was uitstekend. Jammer allemaal, want dit restaurant heeft zeker potentie.

triker1303 triker1303 9 december 2011

high tea was zeer matig voor de prijs van 22 euri,weinig aandacht aan besteed en geen echt bijzondere dingen , sate was zeer zout, zalm op brood veel te koud en te veel sla tussen de sandwich waardoor het taai was.miste ook een lekker bonbon......helaas geen tweede keer meer.

elmama elmama 20 november 2011

De wildproeverij was heerlijk, genoten van ieder gerecht en de wijnen waren ook goed.
Een mooie zondagmiddag!

Regje1969 Regje1969 10 oktober 2011

Heb hier afgelopen vrijdagavond gegeten! Was heerlijk, supervriendelijke bediening die alles goed in de gaten houdt, Daarna een feestje in tipitent. Ook hier alles perfect verzorgd. Mijn complimenten, dit is echt een aanrader!!

Geef zelf je mening over Het Hooihuis

Maandagvan 11:00 tot 22:00
Dinsdagvan 11:00 tot 22:00
Woensdagvan 11:00 tot 22:00
Zondagvan 11:00 tot 22:00

Opmerkingen

geen vakantie sluiting

Meld dit restaurant als gesloten