5.9
7.7

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 3 4 ... 10 ouder »

LongTallErnie LongTallErnie 28 oktober 2011

Restaurant ziet er trendy uit. Nodigt uit. Eten is echter niet best. Gisteravond daar gegeten. Eerst gefritueerde garnalen. Volgens de serveerster Noorse garnalen. Je kon er niets meer van maken. Prutje in een korstje op sla. Daarna een medium rare ossenhaasje. Vlees was niet warm en smaakte slecht. Saus was een totale mislukking. Zwaar onder niveau. Een mixdrankje bestaat uit vooral veel ijs, ook als je nadrukkelijk aangeeft geen ijs te willen. Het grand dessert was een lange vinger in ijsbolletjes met een plakje oma's cake. Nou, die leeftijd van oma had de cake ook. Sla vooral dit restaurant over en bak zelf lekker pannenkoeken thuis.

vlietburg vlietburg 28 oktober 2011

reservering niet doorgekomen, keuze uit een menu tussen vis of vlees. porties waren zeer klein waarbij kwaliteit ronduit slecht was. Jonge dame probeerde er nog iets van te maken maar was eigenlijk te laat, zal een ieder afraden om hier te gaan eten. De Lidl kwaliteit vlees en de Aldi dessert maak ik wel thuis. Wellicht beter af bij de Mc Donald op de Meent!

Kralingen Kralingen 28 oktober 2011

Gisteravond (28 okt) met 9 personen gegeten in Boudoir. De setting is prima niets mis mee. Het eten was ronduit slecht. Eten was koud, vlees (tournodos) was niet gaar (en ook koud). Dessert was fantasieloos (een bol ijs in een glas met een lange vinger). Ruim 10 minuten moeten wachten op drankjes (was rustig). Serveerster (prima dame) geneerde zich zichtbaar voor de slechte kwaliteit van het eten en probeerde de zaak te redden met "koffie van de zaak". Enfin 402 verloren euro's. Kortom: voor een drankje is Boudoir prima maar ga er niet eten!

Peter1973 Peter1973 7 september 2011

Vorige week hier komen eten. bediening was goed en heel aardig. lekker gegeten. prijskwaliteit was uitstekend

partyman partyman 26 augustus 2011

5 augustus 2011 daar gegeten. Eten was me niet gevallen. Mag hier niet eerlijk mijn mening geven want dan wordt het verwijderd. Maar ik ga nooit meer bij Boudoir eten.

karinvanderbol karinvanderbol 17 augustus 2011

Er vanavond met 8 man gegeten, voor het eerst en voor het laatst. De waarde van de bon sloeg nergens op. een menu kost 25 euro terwijl onze bon een waarden van 39 euro moest voorstellen. De bediening is dramatisch slecht en arrogant! Om acht uur eten besteld, gelijk stokbrood besteld. Na twee keer vragen kwam het stokbrood dan, samen met het voorgerecht! Vervolgens weer twee keer om zout en peper moeten vragen. Om kwart voor negen kwam dan het voorgerecht, na ook hier nogmaals om gevraagd te hebben. Druk hadden ze het niet, wij waren de enige tafel binnen, en wat mensen buiten. De capraccio kwam zo uit de vriezer en was waterig met een berg zandsla er bovenop. Toen we een uur later ook maar weer eens om het hoofdgerecht vroegen kregen we te horen dat het kwam maar dat we zelf laat aan tafel gingen!! We kregen welgeteld ieder vijf kleine garnalen, ook net ontdooid met eroverheen een berg rauwe lenteui, koud! Oh ja, en een bakje kleffe rijst. Na herhaaldelijk te hebben zitten zwaaien, roepen en zelfs fluiten zijn we maar tegen een glas gaan tikken, toen keek er eindelijk iemand op van de bar: "of we het tegen haar hadden?" Uiteindelijk kwam de bon met drie friet erop die we niet hadden gehad en alle menu's belast voor 25 euro. Na een kwartier kwam dan eindelijk de rekening. Als de bediening nou nog vriendelijk was geweest maar zelfs die kleine moeite konden ze niet opbrengen.
HET WAS EEN DRAME EN WE KOMEN HIER NOOIT MEER!!

faith2you faith2you 15 augustus 2011

ongaar eten uit tubes, zakjes en potjes. wordt nog koud geserveerd ook. bediening een drama, ongeinterseerd, ongastvrij en doen niet aan klantenbinding. interieur mag weleens worden schoongemaakt. was ooit een opkomende toptent. geen aanrader.

pink_hippo pink_hippo 15 augustus 2011

Vroeger kwam ik heel vaak in boudoir, wat een klasse restaurant was het. Helaas is de bediening en kwaliteit erg achteruit gegaan. Had zelf de dj vroeger een pak aan, nu loopt de bediening in spijkerbroek en tshirt rond. Wel vonden wij het eten nog steeds heel goed.
De gerechten waar het eigenlijk omdraait waren goed, maar opgelopen irritaties door het personeel, slechte bediening, lang wachten maakten ook dat weer stuk.
Voortaan hooguit een drankje aan de bar, meer niet voor mij.

anouk1972 anouk1972 8 augustus 2011

Jammer!!! Boudoir was in het begin wel leuk en goed eten. Nu hebben we er een aantal keren gegeten/drankje gedronken en de kwaliteit wordt steeds slechter maar het allerergste vind ik eigenlijk nog de arrogantie van het personeel. Sta je minutenlang (als enige!!!) aan de bar om iets te bestellen, ze kijken je gewoon niet aan!!! Alleen maar druk met zichzelf. Hij stond notabene een apparaat schoon te maken en grapjes te maken met zijn collega. Meerdere keren draaide het personeel zich om en keken ze me recht in de ogen aan. Uiteindelijk heb ik maar gevraagd of ik nog geholpen kon worden, was hij nog beledigd ook. Ik voel me daar als en hond behandeld terwijl Boudoir toch een chique uitstraling heeft. Ook nog een tijdje terug mijn portemonnaie en telefoon gestolen uit mijn tas terwijl we met zijn 4en aan de bar zaten. Daar kan ik Boudoir geen schuld van geven maar de maat is wel vol voor ons. Boudoir is een mooie tent op een goede locatie, maar wat een slechte ervaringen hebben wij hier, erg jammer!!!

claudiajb claudiajb 25 juli 2011

Afgelopen zaterdag gegeten in Boudoir nav waardebon via Groupon.
Het eten was zeer middelmatig en smaakloos. Tiramisu als toetje zag er compleet anders uit als de tiramisu van de mensen naast ons, was gewoon lachwekkend.
Bediening was ook erg ongeïnteresseerd en wat nog het allerergste was dat we misleid zijn door de groupon aanbieding. Een voucher gekocht voor € 39,- voor een 3-gangen menu voor 2 personen wat de waarde zou moeten zijn van € 82,- terwijl een 3-gangen menu daar normaal maar € 25,- kost, dus waar komt die waarde vandaan? We moesten nog voor onze frietjes en een meerprijs voor de ossenhaas betalen omdat dit niet bij het 3-gangen menu hoorde. Echt ZEER SLECHTE SERVICE terwijl je als meedoet met groupon toch nieuwe klanten wil aantrekken en behouden???? Wij komen hier in ieder geval NOOIT meer!!

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Geef zelf je mening over Boudoir