6.7

KeukenFrans & Mediterraan
Lunch
Diner

LongTallErnie LongTallErnie 28 oktober 2011

Restaurant ziet er trendy uit. Nodigt uit. Eten is echter niet best. Gisteravond daar gegeten. Eerst gefritueerde garnalen. Volgens de serveerster Noorse garnalen. Je kon er niets meer van maken. Prutje in een korstje op sla. Daarna een medium rare ossenhaasje. Vlees was niet warm en smaakte slecht. Saus was een totale mislukking. Zwaar onder niveau. Een mixdrankje bestaat uit vooral veel ijs, ook als je nadrukkelijk aangeeft geen ijs te willen. Het grand dessert was een lange vinger in ijsbolletjes met een plakje oma's cake. Nou, die leeftijd van oma had de cake ook. Sla vooral dit restaurant over en bak zelf lekker pannenkoeken thuis.

vlietburg vlietburg 28 oktober 2011

reservering niet doorgekomen, keuze uit een menu tussen vis of vlees. porties waren zeer klein waarbij kwaliteit ronduit slecht was. Jonge dame probeerde er nog iets van te maken maar was eigenlijk te laat, zal een ieder afraden om hier te gaan eten. De Lidl kwaliteit vlees en de Aldi dessert maak ik wel thuis. Wellicht beter af bij de Mc Donald op de Meent!

Kralingen Kralingen 28 oktober 2011

Gisteravond (28 okt) met 9 personen gegeten in Boudoir. De setting is prima niets mis mee. Het eten was ronduit slecht. Eten was koud, vlees (tournodos) was niet gaar (en ook koud). Dessert was fantasieloos (een bol ijs in een glas met een lange vinger). Ruim 10 minuten moeten wachten op drankjes (was rustig). Serveerster (prima dame) geneerde zich zichtbaar voor de slechte kwaliteit van het eten en probeerde de zaak te redden met "koffie van de zaak". Enfin 402 verloren euro's. Kortom: voor een drankje is Boudoir prima maar ga er niet eten!

Peter1973 Peter1973 7 september 2011

Vorige week hier komen eten. bediening was goed en heel aardig. lekker gegeten. prijskwaliteit was uitstekend

partyman partyman 26 augustus 2011

5 augustus 2011 daar gegeten. Eten was me niet gevallen. Mag hier niet eerlijk mijn mening geven want dan wordt het verwijderd. Maar ik ga nooit meer bij Boudoir eten.

Geef zelf je mening over Boudoir

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Woensdagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Donderdagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Vrijdagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 17:00van 18:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten