we hebben een paar weken geleden gegeten in dit restaurant, wat opviel was de erg vriendelijke bediening, het eten was uitstekend.
Er hing een heel goede sfeer in dit restaurant.
Met 2 personen op vrijdagavond gegeten. Goede voorgerechten, waarvan ik de loempia met ikan (=vis) bestelde. Wij deelden de rijsttafel Blauw, fantastisch assortiment met verschillende sate's, vlees- en visgerechten. Je kunt een rijsstafel makkelijk met 2 personen delen, mits je een voorgerecht neemt. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier en daar wat onpersoonlijke bediening. Grote zaak met 105 couverts op verschillende kleine verdiepingen.
Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk, maar wat wij stuitend vonden in deze tijden van duurzaamheid is dat ze uit principe géén doggybags hebben. Wij hadden heel veel eten over, maar ze wilden het in eerste instantie niet aan ons meegeven. Uiteindelijk hebben we het na veel aandringen en 'met hoge uitzondering' toch meegekregen, met de nadruk dat dit niet gangbaar is. Een schande om zoveel en zulk heerlijk eten weg te gooien omdat meegeven 'ordinair' is. Heel jammer, want voor mij een reden om niet meer terug te komen in dit verder uitstekende restaurant!
Veel over gehoord, de verwachtingen waren hoog. Deze werden echter volldig waargemaakt. Een circus aan smaak en een (uniek voor A'dam) goede service & bediening