| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
7 recensies
Prima eten tegen een prima prijs met zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om met een kleine of grote groep te eten.
Gegeten op: 12 december 2012.De vriendelijkheid is groot, eten is smakelijk, de Turkse muziek hoort erbij. Eenvoudig, maar puur. Aan te bevelen voor wie de Turkse keuken niet kent.
Gegeten op: 25 oktober 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
voor prijs/kwaliteit zelfs uitstekend! De ambiance is alleen niet zo gezellig, maar de bediening is hartelijk en de Turkse rijsttafel prima in orde.
Gisteren hier gegeten: de Turkse rijsttafel, om een idee te krijgen wat de keukenbrigade kan. Linzensoep vonden wij niet bijzonder, de mezzes waren heerlijk en de mixgrill, was goed qua vlees maar verder niet verrassend voor ons als liefhebbers van de Turkse keuken.
Maar wij komen zeker nog een keer terug, om andere gerechten te proeven, gezien er op de kaart nog heel spannende gerechten staan. Voor de ambiance moet je hier beslist niet naar toe gaan het is een echt Turks eetcafé, zoals je ze ook in Istanbul vindt, maar de rekening is tot slot een echte meevaller. Eigenaar bijzonder aardig en behulpzaam.
heerlijke turkse 'tapenades' vooral die met feta, mmm, ook het gerecht met mosselen, inktvis en garnaaltjes was heerlijk. Het restaurant ziet er simpel, maar prima uit. Bediening is supervriendelijk
Goedkoop uit eten maar wel uitstekende kwaliteit. Heerlijke wok gerechten, lekkere voorgerechten en prima nagerechten. Ook voor vegetariers veel keus en service is grandioos.
het eten hier op 9 juni smaakte ons een stuk beter dan de verkiezingsuitslag...
voor 85 euro (incl een drankje voor iedereen)met 5 man gegeten, ruim voldoende, het vlees was echt voortreffelijk vonden ook de verwende Franse fijnproevers. De bediening aardig, het water gratis, helaas is de akoestiek niet geschikt voor mensen met gehoor problemen maar verder niets te klagen! (en zonodig gratis parkeren voor de deur)