Mel78 10 december 2011 | |
Gisteren waren wij weer eens in Den Haag. Met een kindje van 5 maanden leek het ons lekker en makkelijk om weer eens bij de Dim Daily te eten, een van onze favoriete na een koopavondje shoppen toen we nog in Den Haag woonde. Tot onze verbazing was de Dim Daily gesloten en hingen er te huur posters op de ramen. Jammer, want voor een lage prijs kon je lekker en relatief gezond eten! |
wijdinerensamen 17 september 2011 | |
Hoi Iens lezers, zoals jullie van ons gewend zijn, is een kritiek, een kritiek en een plus ook een echte plus. Ging mijn partner zoals gebruikelijk op de eerste ontdekking of het de moeite waard zou zijn om zijn eega in zijn culinaire eetavonturen mee te slepen was ik al zeer verrast al gelijk de volgende dag aan zijn hand meegetrokken te worden voor een Aziatisch avontuur. ( roots vriendje is Aziatisch dus dat beloofde wat). Regelmatig zijn wij te vinden in de wagenstraat en omgeving om van de echte Chinese keuken te genieten. DimDaily had een hoge drempel om eens binnen te stappen. (van buitenaf vrij steriel). At manlief ala carte deze keer lieten we ons verassen met een menu voor slechts 10 euro pp dit betekent dat je diverse hapjes krijgt waar ook groenten niet ontbreken. We kregen als eerste geroosterde beef en al etende werden daar schaaltjes aan toegevoegd. Goede dim sum kwaliteit, huisgemaakt. Bij sommige horeca-exploitanten is dim sum meer gefrituurd deeg dan vulling of een vulling van magere kwaliteit maar dat is hier geheel anders. Hier een lekkere smakelijke vulling met mooie smaak accenten bij de gestoomde dim sum met garnaal is het vleugje koriander subtiel en niet overheersend de gefrituurde vlindertjes met vleesvulling en gembersausje is ook een echte aanrader en geen gierige portie 4 stuks en dat voor 3,50 € los van de kaart. Het menu bestond uit heerlijke verfijnde hapjes Chinese groenten etc. waarna we samen nog een hoofdgerecht hebben gedeeld, ook dat is geen aanslag op de financiën hoofdgerechten zijn er genoeg onder een tientje. De avond ervoor was al geproefd van de St jacobs schelpen 4 stuks geserveerd met gegrilde champignons en courgette en rijst. Nu viel de keus op de gerilde buikspek met eend en rijst ook daar hadden we geen spijt van, een ruime portie met mooi krokant op smaak gebracht vlees.
kroketdeluxe 8 september 2011 | |
Cheap but not cheezy. Een erg goed eet tentje waar je diverse aziatische gerechten kunt eten (voornamelijk chinees). Wel is de sushi niet zoals sushi echt moet zijn maar daarvoor kom je ook niet naar Dim Daily. De dim sums, de volledige gerechten en keuze die je hebt maakt Dim Daily tot een plek voor elk die lekker wilt eten en niet de hoofdprijs wilt betalen op een locatie waar je in de zomer ook buiten komt zitten. Jammergenoeg zijn er geen overheerlijke toetjes als je nog zin hebt in iets daarna. |
Diddy 18 augustus 2011 | |
lekker gegeten, verrassend eigenlijk en goede prijs. Zeer vriendelijke bediening, kosten nog moeite gespaard. In het restaurant kwam wel zo nu en dan een rioollucht voorbij (open afvoer oid) Daar moeten ze wel even iets aan doen. |
vanswieten 16 augustus 2011 | |
Zeer betaalbare en goede Chinese keuken. De kaart is klein, het interieur is basic, maar de bediening (van de heren) is perfect. Een aanrader omdat de gerechten met zorg worden gemaakt (de kok is fantastisch) en de aandacht en de prijs alles goed maken. Heerlijke DimSum, bami en rijstgerechten, ook afhalen en catering! |
ying 25 juli 2011 | |
Als je de eigenaar vraagt om een paar gerechten te maken voor je, dan wordt het een feest. Als je wilt, kun je aangeven wat je niet wilt eten. Alles verfijnd, vers en authentiek chinees. Het is alleen jammer dat de stoelen geen leuningen hebben, want dan zou je langer blijven zitten en proeven en nog eens proeven! |
Phaeton 21 juli 2011 | |
Zeer betaalbare en goede Japanse keuken. De kaart is een rommeltje, het interieur doet aan McDo denken en de bediening laat wel eens een steekje vallen. Toch een aanrader omdat de gerechten met zorg worden gemaakt en de aandacht en prijs veel goedmaken. |
winston1 22 juni 2011 | |
Een goedkoop restaurant waar je heerlijke aziatische gerechten kan eten. Afgelopen week hier wederom geweest en met 2 personen een aantal voorgerechten en een hoofdgerecht genuttigd en wat drankjes. De rekening achter vie heel erg mee: |
Bianca C 13 maart 2011 | |
Top bediening waar ze netjes rechts van je serveren en je met u aanspreken hoef je nergens te verwachten waar je goed kan eten voor een zacht prijsje. Vooral niet waar het eethuisjes betreft in het centrum van Den Haag. Dim Daily presteert het toch om met hun vriendelijke en snelle bediening, lekkere gerechten te serveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ik zou zeggen, gewoon iets lekkers uitkiezen, de rekening vragen en zien dat het de moeite waard was als je de rekening ziet. |
Hugo M. Nijhof 31 december 2010 | |
goede kwaliteit eten dat vers wordt bereid. Het leuke is dat je de dimsum, sushi, noodle soepjes en andere aziatische specialiteiten met elkaar in één restaurant kan combineren. |
Geef zelf je mening over Dim Daily