| Activiteiten | Restaurant | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Geweldige leuke bediening. Heerlijke oesters. Voorgerechten simpel lekker. En de zeebaars van de gril was voortreffelijk. Garnering bestond uit zeer smakelijke verse groentes. Alles met een leuke sfeer, geen capsones. En goede prijs kwaliteit verhouding. Kom zeker terug.
Weer zoals altijd verrukkelijk gegeten.De kabeljauw was heerlijk bereid. Mijn man en moeder hadden de sliptongetjes in roomboter gebakken. Mijn moeder van 81 raakte niet uitgesproken over de heerlijk vis. Mijn man en ik eten zeker 2x per maand in dit fantastische restaurant. Een echte aanrader voor de ware visliefhebber. Niet alleen het eten is super, maar de bediening en gastvrijheid zijn ook goed. Vriendelijkheid staat altijd voorop bij al het personeel. Bij Vis aan de Maas ben je altijd een ECHT avondje uit. Inge de Hoog
Gegeten op: 21 april 2013.
Het restaurant (en de locatie) doet sterk denken aan de Antwerpse havenbuurt. Maar tegelijkertijd is de sfeer lekker Rotterdams. Dat brengt je meteen in de stemming, zeker als je zo hartelijk welkom wordt geheten. Geen moeite is de dames teveel. Ook als er eens wat mis gaat, lossen ze dit direct sympathiek op. De banken zitten gemakkelijk en de tafels zijn keurig gedekt. De kaart is vrij beperkt, maar als je een liefhebber bent van vis en schaaldieren, kun je hier je hart ophalen. Niet te versmaden: een royale portie gebakken minispierinkjes met knoflooksaus. De inktvisringen zijn helaas te dik gepaneerd.
Toevallig serveert de kok die avond een mooi menu voor een schappelijk bedrag, waarbij je voor 15 Euro een bijpassend wijnarrangement kunt krijgen. Perfect gekookte asperges of precies goed gebakken coquilles als voorgerecht. Als hoofdgerecht een heerlijke combinatie van vers gekookte kreeft en een helaas bescheiden stuk zeeduivel (beide wel perfect gegaard). Daarbij helaas een dikke kluwen pasta en groente, die niet warm genoeg zijn. Jammer, want alle smaken zijn perfect. Met de sauzen zou de keuken wat scheutiger mogen zijn. Wie geen eten uit de zee belieft, kan genieten van een enorme schijf ossenhaas, die perfect gebraden is. Tenslotte leuke, creatieve nagerechten waarbij goed naar smaken wordt gezocht, maar waarvan de bereiding nog niet helemaal af is...
De mooie ingrediënten die in dit restaurant worden gebruikt, zijn niet geheel in overeenstemming met de duurzaamheidsfilosofie die in de menukaart is te lezen. Haal die pagina eruit, want het restaurant is zo al leuk en onderscheidend genoeg.
Waanzinnige service en een uitstekende prijs kwaliteit. Inderdaad vis is hier lekker. We hebben met 4 mensen gegeten, en onze dochter van 6,5 maand. Onze dochter kreeg van de kok(eigenaresse?) en serveersters zoveel aandacht dat we ons meteen op ons gemak voelde. Bij het eten een hele mooie pinot uit het Rheingau. De kreeft bisque en de roggevleugel met tarwe en spinazie waren heerlijk. Echt een aanrader geen pretentieus geneuzel, gewoon goed!
Gegeten op: 31 maart 2013.
Na een (te) lange tijd gisteren weer eens met zijn tweetjes gegeten bij Vis aan de Maas.
Wij hebben genoten van een hele gezellige avond uit met heerlijk eten, lekkere wijnen en een uiterst gezellig en ontspannen bediening.
Door omstandigheden moest er gisterenavond met weinig personeel gewerkt worden maar ondanks dat liep alles op rolletjes en kreeg iedereen volop de persoonlijke aandacht die je in elke restaurant hoopt te krijgen.
Als dan het eten en de wijnen ook nog eens super lekker zijn, kijken we uit naar een volgend bezoek.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Vis aan de Maas
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Vis aan de Maas. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | 17:00 - 23:30 |