Restaurant Vis aan de Maas doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €19.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
‘De gastvrijheid straalt je tegemoet’ in dit modern ingerichte visrestaurant. ‘De kaart is zo eenvoudig dat het naar exclusiviteit neigt’ met ‘heel veel kwaliteit en mooi opgemaakte borden voor een bijzondere prijs’. Een ‘echte aanrader voor de visliefhebber’, al worden vleesliefhebbers en vegetariërs niet vergeten. Als finishing touch een ‘erg lekker nagerecht‘ in de zon met uitzicht op de Maas. ‘Hoe Rotterdams kan het zijn?’
timutrecht 13 mei 2012 | |
Hier afgelopen vrijdag met zijn vieren heerlijk kreeft gegeten. Ook de coquilles met kerriesaus waren perfect. Porties zijn flink en zeker het grand dessert was enorm. Echt een heel goed en gezellig visrestaurant. Bediening was vriendelijk en had prima productkennis en ook de wijnkaart had voldoende te bieden. Al met al een erg goede ervaring. |
rinie-en-nico 12 mei 2012 | |
Wij waren er de eerste keer. Men was van binnenkomst tot vertrek zeer gastvrij en hartelijk. We hebben er genoten. Vooral waardeerden we de hulp van de bediening bij het maken van onze keus. Vakkundig werd er ingespeeld op onze wensen en we kwamen niet bedrogen uit. We hebben heerlijk gegeten.
RSenMV 2 mei 2012 | |
Heeeerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Leuke en goede bediening in een gezellig ingericht restaurant. Misschien ietsje te prijzig, maar dat heb je ook enigzins zelf in de hand. Wij gaan nog een keer terug. |
jja 17 april 2012 | |
Prima kwaliteit en deskundige bediening. Welke formeel kan zijn, maar ook informeel en gezellig. Wat ik erg kan waarderen.
rob21 15 april 2012 | |
We hebben hier afgelopen weekend gegeten het was in 1 woord heerlijk, vriendelijke bediening even zo vriendelijke kok. De sfeer was super. Het eten was heerlijk geen graadjes en heerlijke groente. Ik had zeebaars en dat bord zag er geweldig uit! |
Geef zelf je mening over Restaurant Vis aan de Maas
| Maandag | Gesloten | |