Welkom bij restaurant Het Gevoel
Eigenaar Rutger Smits en Chef Kok Ronald de Jongh heten u van harte welkom op de website van Het Gevoel.
Het Gevoel is een restaurant dat letterlijk inspeelt op het "gevoel" van de gasten.
Breng een bezoek aan het Het Gevoel en geniet van een stijlvol interieur, uitstekende service en verrassende gerechten.
Prima, er werd zelfs met het eten rekining gehouden met een aanstaande moeder. Schoon en netjes. Niet volgepropt om zoveel moglijk klanten te ontvangen. Wel tijdig bespreken, want deze zaak is terecht zeer in trek.
Echt in een word top! De Vitello Tonato die ze hier serveren kan nergens overtroffen worden! Goede bediening, die goed aan voelen met wat voor gasten zij te maken hebben. Laat je niet tegenhouden door de wat eenvoudige buitenkant van het restaurant.
Ga, proef en beleef het Gevoel!
Al aantal keer heerlijk gegeten in Het Gevoel. Eten is voortreffelijk. Erg vriendelijke bediening met veel aandacht voor uitleg over het eten en de wijn. Stoelen zitten lekker, hou je het makkelijk een avondje op uit. Toptent!
We hebben dit restaurant gisteren met een prima gevoel verlaten. Het eten was heerlijk en werd mooi opgediend door gedreven en enthousiast personeel. Het (plat) water werd regelmatig aangevuld en vonden we niet terug op de nota.
We hebben hier heerlijk gegeten in een smaakvolle ambiance. Het bleek wat prijzig, maar we werden dan ook vorstelijk behandeld en we kregen kwaliteitsvoedsel voorgeschoteld.