| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Anke58 29 april 2012 | |
Van der Valk Nootdorp heeft recent een nieuw kok en een nieuwe diner kaart. Was het eten voorheen goed, nu ver beneden de maat. Dan heb ik het niet alleen over de karige garnituur ( 1 bakje met 10 frietjes, 1 bakje groente en 1 bakje komkommer voor 4 personen) die bij aanvulling op eigen verzoek, extra in rekening gebracht wordt! Het brood wordt in een houten bakje bovenop de saus geserveerd. Het vegetarische pasta gerecht met broccoli en amandelschaafsel betrof een bord met te gare droge spaghetti, veel te gare broccoli roosjes en een paar amandeltjes. Een smaakloos gerecht, waar geen respect uitspreekt voor de vegetariër.Ook vegetarische mensen houden van smaakvolle en verfijnde gerechten.De vleesgerechten met één klein garnituurtje op het bord. 4 glazen rosé, die alle vier verschillend gevuld waren, waarbij één glas slechts een bodempje betrof. Een nagerecht 'aardbeien cocktail' dat geserveerd werd in een zelfde glas als de rosé (vergissing van de keuken?) en er rommelig uitzag en weinig smaak had. Kortom we waren regelmatige gasten, maar na deze ervaring rijden wij van der Valk in Nootdorp liever voorbij! |
lifo 13 maart 2012 | |
Bediening deed zijn uiterste best,echter ze waren met te weinig.
GerardLenny 21 februari 2012 | |
Holt achteruit. Kwaliteit onder maat, hoeveelheid beperkt, voorheen vers mandje warme broodjes bij aankomst, nu paar stukjes stokbrood met koude (kruiden)boter, Eén bakje komkommersalada met zijn vieren waar voorheen iedereen dit kreeg. Eén miniscuul bakje friet op vier hoofdgerechten van euro 25 per stuk is karig. Wordt niet gevraagd of er nog bij moet worden geleverd. Bediening is moeilijk te vinden, lopen regelmatig langs zonder dat je contact kunt krijgen. Eet smakelijk als het bijna op is, kortom voorheen stak Van der Valk Nootdorp zeer positief af ten opzichte van de reguliere van der Valk maar die voorsprong is inmiddeks ruimschoots verdwenen en het is weer de ouderwetse vreetschuur tegen een veel te hoge prijs. Ik geef mijn geld liever uit aan de restaurant met kwaliteit en service hoog in het vaandel. |
Rinihaan 25 januari 2012 | |
Wij hebben gisterenavond bij jullie gegeten de bediening vonden wij slecht. De ober kon nog niet eens een fles wijn openmaken, we waren met 20 personen er werden geen of heel weinig drankjes aangeboden. Er waren mensen bij die maar 1 drankje hebben gehad. We hebben een hele tijd op de koffie moeten wachten, wij komen vrij veel eten dus we weten dat het anders kan. Ik wilde toch even mijn hart luchten. Mevr. R. Hanemaaijer, Nootdorp
marjolein41 27 december 2011 | |
Al paar keer lekker gegeten; goede parkeergelegenheid; nette toiletten en fijne bediening. |
Geef zelf je mening over Van der Valk (Den Haag Nootdorp)