7.4
6.0
7.5

KeukenEetcafé

Henk_Rotterdam Henk_Rotterdam 21 september 2011

Stam heeft een prachtig gelegen terras. Het ligt de hele dag in de zon en het uitzicht is fantastisch. Het enige vervelende aan het terras is dat er constant fietsers langs je rijden en dat je geen viltjes krijgt. De bediening is helaas niet zo goed. Zo te zien hebben deze mensen niet veel kaas gegeten van horeca. Wijnglazen worden niet gepoleerd, speciaalbieren worden in verkeerde glazen geserveerd, bestellingen worden verkeerd opgenomen en de bediening komt erg nonchalant over. Ze hebben hele lekkere bieren, maar deze worden op een hele verkeerde manier geserveerd. Toen ik vroeg wat de dagschotels waren, kreeg ik te horen: 'Weet ik veel? Dan moet je op het bord kijken.' Gelukkig ging ze alsnog kijken wat hun dagschotels waren, maar ze kon alsnog niet vertellen wat voor vlees het was en ze deed ook niet de moeite om het even in de keuken te vragen. Het eten was voor de prijs best wel lekker, maar de bediening aan de tafel was echt om te huilen. Ik kan wel op gaan noemen wat er allemaal fout ging, maar het leek werkelijk nergens op.
Na het eten gingen we een sigaretje roken in een hele mooie rookruimte. Er staat een hele mooie pooltafel en de sfeer is erg huiselijk. Aan de muur hangen heel veel schilderijtjes van jenevers en andere sterke dranken, maar toen ik er beneden naar vroeg, verkochten ze die niet.
Al met al is Stam een prachtige zaak, maar daar is ook alles mee gezegd.

JVDHOEK80 JVDHOEK80 23 juli 2011

Afgelopen week met mijn nichtjes gegeten. Eten smaakt hier prima en is mooi opgediend. Lekkere groenten en salade maar de bediening is echt erg traag. Ik moest op een gegeven moment heel hard roepen om iets te drinken te bestellen, dit zullen ze echt moeten verbeteren. Door de slechte bediening wil ik dit eetcafé niet hoger dan matig beoordelen. Denk dat ik hier niet meer naartoe ga, ook al heb ik heerlijk gegeten.

mugje mugje 29 mei 2011

Meerdere keren hier gegeten. Altijd goed eten met verse groenten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met kinderen kun je hier terecht. Kleurplaten en kleurtjes worden op tafel gelegd. Helaas laat de bediening soms wat steekjes vallen. Is niet altijd, maar ligt er wel aan door wie je bediend wordt.

Kortom, als ik uit eten ga en ik wil er zeker van zijn dat mijn eten ook daadwerkelijk goed is, dan ga ik hierheen.

jane7 jane7 29 oktober 2010

Ik heb hier 3 keer gegeten, alle keren was er veel fout: Kip die nog rauw was van binnen. Saus die alleen naar heel erg veel zout smaakte, was niet te eten. Bediening vriendelijk maar belabberd, langzaam en sloridg, en de mensen in de keuken maakten een van de keren zoveel herrie dat wij elkaar aan tafel niet konden verstaan. Ik ga hier liever niet meer naar toe.

Wieowie Wieowie 23 augustus 2010

Wederom heerlijk gegeten bij Stam, alles smaakt prima. De garnituren zijn opvallend goed: lekkere groenten en salade en de porties zijn royaal. Hier en daar wel wat schoonheidsfoutjes: drankjes vergeten, carpaccio te koud, etc. Maar over het geheel genomen hebben we een gezellige avond gehad en echt goed gegeten voor een acceptabele prijs.

Geef zelf je mening over Stam