6.3
5.9
7.7

KeukenWereldkeuken

michellei michellei 7 februari 2012

Caffe Milo heeft duidelijk de afgelopen tijd een verandering doorgemaakt. Er lopen nieuwe managers rond die de touwtjes strak in handen hebben. De bediening is zeer attent en oplettend en als vaste gast wordt je regelmatig getrakteerd op een drankje van het huis! De kaart verandert per seizoen, ze hebben nu een heerlijke gerookte lamsrump die zacht van smaak is en een echt wintergevoel geeft.

Ik kom hier graag en merk dat het een steeds drukkere hotspot van Oost aan het worden is. Ze hebben eindelijk een nieuwe wijnkaart met betere wijnen, sommige zelfs gewaagd (de Vinho Verde bijvoorbeeld).

Een aanrader voor zowel overdag voor de koffie en de lunch, als 's avonds. Heb zelfs al een paar keer echt moeten reserveren om van een plekje verzekerd te zijn!

LoesV LoesV 6 september 2011

Daar, waar je hartelijke mensen treft in de bediening, die plezier uitstralen in hun werk, hun best doen om aan je wensen tegemoet te komen en waar je geniet van de goeie koffie, de drankjes en de borrelhapjes met goeie muziek op de achtergrond in een sfeer waar meer mensen het naar hun zin lijken te hebben met elkaar....daar voel je je welkom en voor ons (uit Overijssel) was het mede daardoor een heelijk weekendje Amsterdam!

monique123456789101112 monique123456789101112 22 augustus 2011

Wij zijn net terug van een etentje bij Caffe Milo, we bestelde allebei een glas witte wijn en het glas was voor een kwart gevuld. Toen we hier een opmerking over maakte werd er niet op gereageerd. De ceasar salade die we hadden besteld was matig, de maaltijdsalade met Rib eye was daarintegen goed. Toen we om een mandje met brood vroegen kregen we het uiteindelijk pas toen we onze maaltijd al bijna op hadden, terwijl er maar een paar tafels bezet waren. De bediening was niet vlot, het duurde heel lang voordat de borden werden opgehaald en de cappucino die ik besteld had heb ik nooit gekregen. Dit restaurant is niet voor herhaling vatbaar.

wladziunia wladziunia 17 juli 2011

De samenvatting is spot on, de service is zelfs voor Nederlandse begrippen benedenmaats, je eten komt te laat en koud aan, het is self-service wat betreft wijn en bier.

"'Milo is een ‘gezellig tentje, stijlvol en relaxed, met fijne muziek en een heerlijk terras’, en daarmee lijkt alles wel gezegd. De bediening is ‘schijnbaar permanent onderbemand’ en onervaren, het eten van de ‘kleine kaart’ zweeft ergens ‘tussen slecht en matig’ en de prijzen zijn – ‘voor wat je krijgt – aanzienlijk’. Met klachten op deze en andere gebieden wordt ‘niet erg serieus’ omgegaan. "

Milk_and_cheese Milk_and_cheese 5 juli 2011

net geborreld bij MIlo. Wat een verschrikkelijke bediening! We zaten er om 20.00 en om 20.30 hadden we nog niks te drinken.
Rose was er niet per fles dus dan maar wit. Bittergarnituur was vet en niet erg heet. Bediening was ongeintereseerd en er kon werkelijk geen lachje af. Ben blij dat we hier niet zijn gaan eten want ik kan me niet voorstellen dat dit wel lekker geweest zou zijn!

Geef zelf je mening over Caffe Milo

Maandagvan 9:00 tot 1:00
Dinsdagvan 9:00 tot 1:00
Woensdagvan 9:00 tot 1:00
Zondagvan 9:00 tot 1:00

Meld dit restaurant als gesloten