Milouki 22 maart 2012 | |
Het ijs is lekker, maar mijn dochter van 9 heeft zeer weinig keus. Ze weigeren te overwegen ook het roomijs glutenvrij te maken. Terwijl dat zo simpel is en je maakt er een grote groep mensen die glutenvrij zijn ( 1:100) heel blij mee. Andere ijssalons doen het wel, maar zijn helaas voor ons veel verder uit de buurt. Ik merk dat ik daarom Ijscuypje vermijdt, want de teleurstelling is iedere keer weer te groot.
Minne 28 augustus 2011 | |
Wat een tegenvaller! Gisteren bij de zaak aan de Buitenveldertselaan een ijsje gehaald. De smaak van het ijs is vlak. Je moet echt weten wat je eet, want de smaken die wij hadden (kokos, koekjesdeeg en caramel) leken allemaal op elkaar. Het is vooral zoet. Bovendien voelt het ijs kruimelig aan door de ijskristallen. Over dat huisgemaakte twijfel ik nu ook omdat er stapels met pakken met chocoladeijsmix in de winkel stonden. |
alexma 28 juni 2011 | |
Wat een heerlijk ijs hebben ze hier. De rij lijkt lang maar je bent meestal toch snel aan de beurt. Ik loop graag een blokje om voor deze ijssalon. |
Laurus 8 juni 2011 | |
Gisteren omgelopen om een ijsje te halen bij het IJscuypje maar helaas was het erg teleurstellend. Ik ben hier vaker geweest en vind het ijs sowieso eigenlijk te zwaar en te vet, maar daar valt nog over te twisten. Echter gisteren bestond het sorbetijs (mango & meloen) voornamelijk uit harde stukken ijskristallen. Heb het dan ook niet opgegeten en halverwege weggegooid. Jammer dat ze de kwaliteit van het het begin niet hebben weten vast te houden. |
trekinlek 18 september 2010 | |
Beste ijs van Amsterdam. Heerlijk, goede structuur en niet te zoet. ZO hoort het! |
mariush 13 september 2010 | |
gewoon het lekkerste ijs van Amsterdam |
debueger 8 augustus 2010 | |
Blijft bij mij favoriet. Maar ik ben ook een ijs liefhebber. Ik heb altijd mijn bolletjes strippenkaart op zak. Helaas voor de restaurants in de buurt, neem ik geen desert bij hen maar loop ik een blokje om.
moniquesophia 23 mei 2010 | |
Zelden zo'n naar ijsje gegeten. Het leek wel een bolletje bevroren boter met vaag de smaak van hazelnoten. Het zag er zo hoopvol uit, een goede recensie op IENS, een lange rij wachtende, maar wat een enorme tegenvaller. Onbegrijpelijk waar de goede waardering vandaan komt. |
Myrtheks 14 mei 2010 | |
Heerlijk, geweldig en alle smaken zijn puur en niet te zoet. Al blijft mijn favoriet frambozensorbet in combinatie met yoghurtijs een zonde waard!! |
ichbineve 20 april 2010 | |
overheerlijk vers gedraaid ijs, en ik ben een kenner :-) |
Geef zelf je mening over IJscuypje