1 2 3 4 ... 19 ouder »

Sjaak12 Sjaak12 23 mei 2012

Eten was goed maar niet geheel bijzonder
==> Het nagerecht was uitstekend en de snack bij de koffie subliem

Bediening was goed.
Met onze wense vooraf was ook perfect rekening gehouden

Vonden het wel wat oudbollig aan doen allemaal

Anton41 Anton41 5 mei 2012

Enige tijd geleden gegeten en daarbij de signatuurgerechten van de chef gegeten. Ik moet zeggen, dit was echt fantastisch. De smaakcombinaties van de gerechten waren overal geweldig. Dit was smaak op een hoger niveau. Daarbij werd een wijnarrangement geserveerd van een kwaliteit wat ik in een restaurant nog nooit heb meegemaakt. De gerechten en de wijnen waren prachtig op elkaar afgestemd; simpelweg een harmonie van smaak. Enig commentaar heb ik slechts op het de wijncombinatie bij het dessert. Deze paste helaas niet, maar hiervoor waren we al gewaarschuwd. Sommelier was verder zeer deskundig.
Service was daarnaast perfect. Zeer professioneel en vriendelijk. Elk gerecht kwam op exact het beste moment. Nooit het idee dat we te lang of te kort hebben moeten wachten op de volgende gang. Daarnaast werd een 5-gangen diner een 7-gangen diner als de amuzes en de bonbons bij de koffie worden meegerekend. Een van ons was ietwat slecht ter been, maar we werden begeleid via een nood of dienstuitgang, waardoor we sneller bij de auto konden komen.
DIt was voor ons een geweldige avond. Er hand natuurlijk een prijskaartje aan vast, maar uiteindelijk was het een avond waar we allemaal nog regelmatig aan terug denken. Volledig de prijs waard en duidelijk dat het hier om een twee sterren restaurant gaat.

ilse3 ilse3 23 april 2012

Gegeten tijdens de restaurantweek. Eten was heerlijk. Minpunt: het bijbehorende wijnarrangement was net zo duur als het eten. Met een aperitief van 18 euro per glas voor en koffie voor 7,50 per stuk na kom je uiteindelijk op een gepeperde rekening waarvan de drank het grootste deel inneemt. Zonde!

liandrah liandrah 13 april 2012

In het kader van de restaurant week zijn we hier gaan eten. Een geweldige ervaring en kan het niet anders noemen dan een culinair avontuur. We hebben echt heerlijk gegeten, elke gang was een verassing. Mooie originele gerechten, heerlijk op smaak. De bediening was voortreffelijk, geen lege glazen, uitleg bij elke maaltijd, een warm ontvangst en het gevoel van "in de watten worden gelegd" was sterk aanwezig. Joey en overig personeel, bedankt voor deze mooie ervaring!

MSW MSW 12 april 2012

Eten perfect, maar de bediening en vooral ontvangst ondermaats. Vaste klanten behoren overduidelijk tot de inner circle en worden met alle egards behandeld. Bezoekers zoals wij, die eenmalig langskomen, worden echt als minderen behandeld. Voor een bezoek van meer dan 400 euro voor 2 personen is dit echt fout!

Boerdam Boerdam 31 maart 2012

Na 4 jaar weer eens langs geweest, het eten is nog steeds van zeer hoog niveau en de twee sterren meer dan waard. Heerlijk ! En een genot om weer eens hier te zijn, geen menu, maar weer eens a la carte ! Een genot. Maar: de bediening liet zeer te wensen over !! Op dit niveau niet eens 1 ster waardig !! Zeer slechte momentopname, hoop ik, gauw vergeten....Erik kijk uit,
wanneer deze service zo blijft op dit niveau gaat u klanten verliezen. Wel vriendelijk, maar dat was het, wijnen goed, sommelier is niet scherp, floormanager had deze avond geen overzicht. Jammer !! Want het eten was hemels, drie sterren waardig !!

Johnms Johnms 17 maart 2012

Echt een aanrader! Eten was heerlijk en mooi. Een gezellige avond gehad hier. Kom zeker volgende week nog een keer terug.

Genevieve19 Genevieve19 9 maart 2012

Gweldige ervaring gehad in Parkheuvel. Hier gedineerd tijdens de restaurantweek. Het menu was uitgebreid met twee extra gerechten. Alle smaken waren mooi op elkaar afgestemd en daarbij erg goede keuze voor de wijnen. De bediening was erg vriendelijk! Erg leuk dat de chef, Erik van Loo ons persoonlijk bedankte bij de deur bij het verlaten van het restaurant. zeker een aanrader!

ejtnev ejtnev 8 maart 2012

geprofiteerd van de restaurantweek en een 4gangen lunch genoeten met kreeft als voorgerecht, rode poon als tussengerecht, iers rundvlees als hoofdgerecht en een desert waar de bloedsinasappel de boventoon voerde. Tel daarbij op de amuse en koffie met lekkere zoetigheden en je bent een paar uur in de wolken.
Vooral de sauzen (ik heb het boekhierover) zijn perfect. Personeel vind ik vriendelijk en gericht op de gasten. we hebben weer genoten

vboersma vboersma 14 februari 2012

Een van de beste restaurants waar ik ooit heb gegeten, alles is top, de ontvangst op prachtige stoelen, het eten (verassend en lekker), de service & kennis van wijnen.

1 2 3 4 ... 19 ouder »

Geef zelf je mening over Parkheuvel