KeukenFrans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper svh

Hier ervaar je ‘perfectie in alle vormen’. Dit restaurant gelegen in het park biedt vooral ‘moderne gerechten gebaseerd op de Franse keuken’. De nieuwe chef ‘is een ware tovenaar’ en schijnt zelfs de meest hooggespannen verwachtingen waar te kunnen maken. ‘Eindeloze smaaksensaties volgen elkaar op in beheerst tempo’. De ‘sommelier, runner en de gerant; allemaal even professioneel’. Het publiek is een ‘goede mix van jongere en oudere gasten’. ‘Hier wordt vakmanschap geleverd’.

JeCe JeCe 26 januari 2012

Parkheuvel is, zeker historisch gezien, één van de "grootste" Restaurants die Nederland kent. En dus verplichte kost. Althans, als je het er voor over hebt. Interieur is naar mijn mening wat ouderwets, maar dat past wellicht bij het zakelijke imago van Parkheuvel. Prachtige Chablis als aperitief, en direct hele mooie amuses waar een rode draad in zit. Goede binnenkomer. Het menu van de chef was fantastisch. Hele mooie gerechten, altijd goed op smaak en goed van cuisson. Zeker met één van de fantastische wijnen die op de kaart staan. Toch beging het personeel wat blunders. Lege glazen bij het hoofdgerecht, kan écht niet op dit niveau. De maitre gedraagt zich ook nogal autoritair, op het pedante af. Ongetwijfeld een goede leerschool, maar ik kreeg haast plaatsvervangende schaamte als gast. Sommelier daarentegen wat losser en zeer vriendelijk. En, eindelijk weer eens een stuk tarbot - dat lijkt haast verbannen, ook in de betere restaurants tegenwoordig. Nogmaals, zeer goed gegeten, correct bediend m.u.v. wat blunders. Goed om eens mee te maken, maar eerlijk is eerlijk - de absolute #1 van Nederland is het inmiddels niet meer.

giovanni1 giovanni1 12 januari 2012

Niet alleen de kwaliteit van de keuken is voortreffelijk maar ook de kwaliteit van de service steekt met kop en schouders boven het gemiddelde in soortgelijke bedrijven uit.Je kunt met een gerust hart met je gasten hierna toe gaan.

petey petey 27 december 2011

Vrijdag 23 december 2011 wederom weer heerlijk gegeten bij Parkheuvel in het kader van de verlengde DWTS weken. Beperkte kerstsfeer, allen wat grote kunstbomen. We zijn verwend met de aparte amuses, het 5 gangen menu met o.a. veel vis, krab, garnaal en kreeft samenstellingen, heerlijk hert en een super dessert. De te kiezen wijn wisten we nog van de vorige keer. Toch leek ons vorige bezoek nog lekkerder te smaken. Al met al weer een geweldige ervaring.

KarenM KarenM 20 december 2011

Vorige week met het gezin hier uitgebreid gedineerd. Het eten was heerlijk! Daar hebben we van genoten. Jammer van de service. Onze zoon vroeg of er een combinatie van 2 desserts gemaakt kon worden, omdat hij niet kon kiezen. De maitre antwoordde hierop: "Onze pattisier is al 37 jaar bezig de meest geweldige creaties te maken en jij wil dat het in de blender gooien!"
Hij liep niet eens even naar de keuken om te vragen wat de mogelijkheden waren. We waren met stomheid geslagen! Na het betalen van meer de 800 euro, hadden we iets meer fatsoen verwacht. Er werd ons ook geen "prettige avond" meer gewenst.

Obelix228 Obelix228 11 december 2011

Via dinnercity hadden we een reservering gemaakt bij dit roemruchte restaurant. Helaas waren ze op de een of andere manier overboekt maar na veel heen en weer bellen mochten we een week later. Al kreeg ik van de maître niet echt een heel welkom gevoel.
De ontvangst was goed en het menu begon heel goed met diverse amuses.
Van het 5 gangen menu waren de eerste 4 gangen zeer goed maar het was erg jammer dat het dessert nogal tegenviel. Vlak van smaak en nogal saai (in tegenstelling tot de andere 4 gangen).
Wat me ook erg tegenviel was dat we voor 1,5 wijnarrangement, 2 flessen water en 2 espresso (op 10 euro na) het zelfde moesten betalen als voor het hele menu.

Ik kan me voorstellen dat deze 2 minpunten (prijs, slecht dessert) in combinatie met een weinig charmante maitre ervoor zorgen dat dit bedrijf geen 3e michelin ster heeft gekregen (de potentie is er wel).

Geef zelf je mening over Parkheuvel

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 15:00van 18:30 tot 22:00