Na lange tijd weer een poging gewaagd hier naar binnen te gaan. Met collega geluncht en we waren aangenaam verrast; het is er weer veel drukker en de ober was zeer vriendelijk. Een jongedame vertelde ons uitgebreid over de wijnen en de nieuwe lunchkaart en ik nam op haar aanraden een broodje met geitenkaas, vijgen, honing en walnoten. Erg smakelijk! De soep van mijn collega werd eerst geserveerd, waardoor hij later zijn club sandwich alleen moest eten. Gelukkig kwam die heel snel en echt voortreffelijk klaargemaakt. Prima prijs/kwaliteitverhouding dus.
De bediening was erg snel en vriendelijk, het interieur is behoorlijk hip met felle kleuren maar ook zakelijk. De loungemuziek is niet mijn smaak, maar ook niet storend. Al met al goede ervaring! Ze hebben ook een leuke kaart met borrelhapjes dus binnenkort ga ik er een wijntje doen!
Leuke zaak; verrassend mooi interieur; hip en superverzorgd.Prima gegeten - zeer uitgebreide keuze lunchkaart - van traditioneel tot wat originelers. Smaakvol, royale portie en zeker gezien zeer schappelijke prijs. Vlotte bediening. In de zomer ook leuk terras heb ik me laten vertellen. Kom zeker terug.
Geluncht bij Nooon: het eten was prima, een vleessalade met vers brood en goed gezoute roomboter voor een redelijke prijs (€ 7,50). Vervolgens blijkt echter op de rekening het glaasje jus (niet vers geperst, duidelijk gewoon jus met vruchtvlees uit zo'n grote 2 liter fles) vrolijk € 3,50 te kosten. Een belachelijke prijs, maar ook erg kinderachtig dat bij binnenkomst gevraagd wordt 'wat wilt u drinken', zonder dat een drank kaart met prijzen is overhandigd. Normaal gesproken geen probleem maar hier een verraderlijk opzetje want de schofterige prijs blijft zo bewaard als onaangename verrassing voor het eind. Hierdoor heb ik een jammer gevoel aan Nooon overgehouden. Nu begrijp ik ook waarom het er zo leeg bleef....
We verbleven een nacht in het naastgelegen Qbic hotel, dus diner bij Noon leek een praktische optie. Welnu, zelden in zo'n slechte tent gegeten. Slecht, omdat de hoofdgerechten op waren om 20.00 uur ’s avonds; slecht vanwege de luidruchtige bralapen van de omliggende advocatenkantoren die luid André Hazes liederen mee brulden en vooral slecht omdat je 16 euro betaald voor een berg rucola met een paar schijfjes droge aardappel en een zelfde bedrag voor een fantasieloze vitello tonnato (deze 2 voorgerechten ter vervanging van een hoofdgerecht). Het brood dat deze treurnis vergezelde (op verzoek helaas; spontaan werd niet aan het brood gedacht) was een gortdroge focaccia. Noon is een tent zoals je eigenlijk ook niet anders had mogen verwachten in die omgeving: een outlet voor het kantoorpersoneel van de Zuidas. Duur, fantasieloos en matig van kwaliteit is niet zo'n punt als de klanten toch nergens anders heen kunnen en de bonnetjes kunnen worden gedeclareerd.