Goed, omdat het eten echt lekker en verfijnd is. ECHTER, het bedienend personeel was gisteren niet top. Super jammer - want anders was uitstekend zeker op z'n plaats geweest.
Onder andere: serveerders zette druk, we moesten bestellen want 'de keuken wacht op ons'.. terwijl we nog maar redelijk kort de menukaart in ons bezit hadden en het ook niet laat op de avond was.. gapen achter de bar ...en de thee (waarvan we weten dat die door de eigenaar speciaal in Parijs wordt gekocht werd) zonder enige uitleg (ook niet over de soorten) op tafel gezet.
Zonde want de vorige keer maakte de eigenaar er echte unieke Graves ervaring van. Uitleg bij de wijn, bij de onderdelen van elke gang, de thee, dessert. Een echte beleving! Hij was helaas gisteravond niet aanwezig.
Het personeel gisteren bracht ons meer in eetcafe sferen. Jammer!
aan de hand van de zeer positieve reacties hier, heb ik bij Graves gegeten als afsluiter van een dagje Amsterdam. Rond een uurtje of 18:00 waren we de enigen in de zaal, maar gelukkig vulde de zaal langzaam rond 19:00. Er werd gelijk een amuse geserveerd van kreeftsoep in een shotglaasje, heerlijk! De rode port was ook erg lekker en zacht van smaak. Warme broodjes met boter volgde en we gaven onze bestelling door: het 6-gangen menu. Alle gerechten waren keurig verzorgd en opgemaakt, van de eendenlever tot de snoekbaars, allemaal goede garing, maar jammer genoeg miste elk gerecht iets speciaals. De smaken van de verschillende combinaties sprongen er jammer genoeg niet uit. We werden niet verrast door de gerechten. Toch wel jammer als je er €50,- voor betaalt. Ook raar dat niet na elke gang gevraagd werd of alles smaakte en we werden niet opgevangen bij de garderobe en de uitgang na het betalen. Jammer!
Wij hebben een heerlijke avond gehad met mooie smaakvolle gerechten en daarbij heerlijke wijnen van het wijnarrangement. Wij hebben voor het 6 gangen menu gekozen, dit was een mooi menu met een goede opbouw. De bediening was vriendelijk en vakkundig. Wij waren erg verrast dat we in zo'n mooie, leuke zaak terecht zijn gekomen. We komen zeker terug!
Een paar weken geleden heb ik hier in mijn
eentje gegeten en ook dat is goed. Een mooi stukje harder en een goed glas wit, daarna wat heerlijke kaas: wat wil een mens nog meer?
Dank, Machteld
Onbekend dat we zijn in Amsterdam hebben we Iens geraadpleegd en zijn wij hier op maandag wezen eten. Door het straatje zou je er zou voorbij lopen, maar wat een fijn restaurant! Goede uitleg over de wijnen in het arrangement en een heerlijk, mooi opgemaakt menu. Als we weer in 020 zijn gaan we er zeker weer heen!