1 2 3 ouder »

searchmachine searchmachine 19 maart 2012

jeetje hier is niks meer zoals het vroeger was , wat een heerlijke frisse zaak met zeer zeker anders eten dan vroeger de gerechten zijn nu wel smaakvol en de bediening is ook zeer goed te noemen heb hier nu een paar keer na volle tevredenheid gegeten kom hier zeker terug

Artibus Artibus 18 februari 2012

Bij de entree heeft men half-half het Amerikaanse systeem: "Wait to be seated". Beetje lachwekkend in deze omgeving. Als je met z'n tweeën komt wordt er moeilijk gekeken, alsof er geen enkel plekje meer vrij zou zijn! Nonsens natuurlijk, Van der Valk stuurt nooit iemand weg! Een medewerker geeft je dan door aan een andere medewerker die als een heraut voorop loopt door een zaal met vele lege tafels. Dat blijft hij de hele avond doen ("Wat doe je voor je vak?")
De kaart vond ik niet zo overzichtelijk en om de wijnkaart moest apart gevraagd worden.
Ik koos de ossehaaspuntjes, mijn vrouw de zalmschotel. Smaak was goed, maar heb wel eens malser vlees gehad. De zalm was zeer goed. Gelukkig zijn halve flessen wijn beschikbaar, zodat we ieder onze kleur wijn hadden. De Rozier uit Medoc is overigens erg goed. Rond 19.00 uur werd het wel steeds drukker en de medewerkers moesten stevig aanpoten. Toch was alles helemaal onder controle en de organisatie bleef perfect: compliment.
Een verse strudel als nagerecht. Een uitstekende koffie daarbij, dan is 2 Euro niet te gek.

Daniel73 Daniel73 9 februari 2012

Sinds de keten een vernieuwing heeft doorgemaakt vind ik dit echt een erg goed restaurant. Appelmoes met kers behoort al jaren tot het verleden. Ook voor de vegetariër een prima stek. Werkelijk een van de betere locaties om te eten. Ambiance goed, bediening professioneel en vriendelijk. Dat kan niet meer gezegd worden van de horeca in het algemeen.

pika215 pika215 9 februari 2012

Gisterenavond wezen eten bij van der Valk in Ridderkerk. Nou dat doen we nooit meer. Zonde van het geld. Het eten stond binnen 10 minuten op tafel. Dan kan het nooit vers bereid zijn. Ik had vis genomen, zalm en kabeljouw in witte room saus. Was niet vies hoor, maar ook niet lekker. Mijn man had een cordonbleu. Een grote dikke plak vlees met een plakje gesmolten hard geworden dikke kaas er overheen. Zag er niet lekker uit, was het geloof ik ook niet. Hij heeft er wel van gegeten, maar zo te zien smaakte het niet echt. Binnen een uur stonden we weer buiten. Ongeveer 50 euro armer , zonde hoor. Nee voor ons is van der Valk Ridderkerk afgeschreven, nooit meer.

Joop4 Joop4 7 januari 2012

Een tijdje geleden hier gegeten en het was niet best. Ten eerste waren de stoelen doorgezakt en dat zat alles behalve lekker. De tafel kwam te hoog te staan daardoor.
Het eten: de biefstuk was niet goed. Well done in plaats van medium. Teruggetstuurd naar de keuken en exact hetzelfde weer gekregen. Of de kok snapt er niets van of gewoon hetzelfde biefstukje terug. Ik denk het laatste. De bestelde vis was ook niet goed en zag er onfris uit. Niet uitnodigend om eens lekker je tanden in te zetten. De groenten waren verlept en de saus was gestold. Tot slot ook nog eens een witte wijn, die besteld was, niet gebracht. Daar ben ik maar niet meer achteraan gegaan.Toch erg fijn dat de bediening ons vertelde dat de wijn niet berekend werd. Wow! Het dessert hebben we maar laten zitten. Verder, inderdaad, gewoon de volle rekening. Al met al nooit meer.

Marc Veen Marc Veen 28 november 2011

Omdat we hier twee dagen verbleven, en gezien de eerdere ervaringen in het van der Valk hotel Houten, op zaterdagavond gekozen voor het zgn. Live Cooking menu.
Personeel heel vriendelijk en behulpzaam en de kwaliteit van het eten is prima.
Je kon wel merken dat Ridderkerk een kleiner restaurant heeft dan Houten. In Houten is de keuze van de gerechten vele malen groter en staan er ook luxere gerechten zoals een prima sushi. Maar zoals aangegeven, wat er staat is prima.

kim85 kim85 6 juli 2011

Super goed gegeten, leuke afwisselende kaart! Super vriendelijk personeel!

Artibus Artibus 24 juni 2011

Als je voor 92 Euro met drie personen zo goed eet, dan verdient dit restaurant een "Uitstekend"! De ossenhaas was zeer mals en precies goed gebakken; niet te lang, niet te kort. De schotel met zalm was erg goed en mooi van opmaak. Mijn crème brûlée was echt zelfgemaakt en perfect bereid.
Compliment aan de bediening, steeds op tijd en goed opgeleid: De juiste onderdelen werden afgediend, wijnglazen bleven nog even.
De toiletten waren perfect schoon.

ItsmeRotterdam ItsmeRotterdam 23 mei 2011

Gisteren een Hi Tea gedaan met vrienden.
Bijzonder goed en vooral meer dan genoeg, enorme goede medewerkers die regelmatig komen controleren of er nog wel genoeg koffie en thee is.

Echt super goed

willie22 willie22 21 februari 2011

wij hebben gebruik gemaakt van het schowkooking buffet.
Weinig show, maar wel lekker gegeten.
Voor de meeste van de bediening was het duidelijke een bijbaantje.
Want als je vraagt om een halfzoete witte wijn dan kijken ze je aan wat bedoelt hij/zij.
Verder wel erg vriendelijk ontvangen.
Wel kostbaar met bijna € 35,= pp. (inclusief drinken)

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Van der Valk (Hotel Ridderkerk)