Vriendelijk personeel met aandacht voor de gast, zelfs tijdens de drukke lunch was er aandacht voor onze wensen. Eten was prima maar wel aan de dure kant. Sommige producten zijn zelf gemaakt en verrassend..
Als ik taart bij de koffie wil en dat duurt even prima maar als ik navraag en de rede is ""hij moet nog ontdooit worden"" wordt ik niet gelukkig. Veel stress bij het personeel en qua aanbod minder spannend dan La Place. Ik loop er volgende keer gewoon weer langsheen. De buitenkant kwam op mij als het beste van de hele tent over. (nogmaals een taart bak je vers of je koopt hem vers maar ontdooien kan mijn moeder ook)
Ik heb heerlijk geluncht bij Grandcafe Hemels. Na een ochtendje shoppen in de kou was ik toe aan een echte opwarmer. Het personeel heeft kennis van de kaart en kon mij precies uitleggen wat alles was. Het broodje brie die mij werd aangeraden was net zo goed als dat ze het beschreven had. Al met al een top lunch gehad en zeker een aanrader!
Buiten de aanlokkelijke buiten en binnenkant culinair gezien erg hol.
Silbtong niet goudgeel gebakken en nog te vast op de graat, krieltjes in warme aardappelsalade nog rauw. Wel lekker parelhoenboutje maar van te voren klaargemaakte te gare risotto erbij waar een bosbes doorheengevolgen had, presentatie kan beter en wat hoger op smaak graag. Wel vriendelijke bediening, hebben het alleen te druk en daardoor vergeetachtig. Koffie matig dubbele espresso smaakt als koffie op het "werk".