Evelien77 8 april 2012 | |
Pasgeleden een high tea gedaan, 1 normale en 1 voor een zwangere vrouw. De medewerkers hadden blijkbaar nul verstand van wat een zwangere vrouw niet mag eten en kwamen speciaal voor haar aan met gerookte zalm en rosbief... Groot verbeterpunt als je je klanten tevreden wilt houden. Iets meer variatie in de high tea zou ook leuk zijn, anders heb je het na 1 keer wel gehad daar. |
tinkerbel 26 januari 2012 | |
Heerlijke plek om te ontbijten of lunchen. Lekkere broodjes met verse ingredienten en lekkere sapjes. Mijn favoriet warme scones met clotted cream en jam. En het broodje kaas met truffeltapenade. Enige minpuntje is dat het vaak lang duurt dus wanneer je haast hebt zeker niet hierheen gaan. maar voor een relaxed bezoek in het weekend helemaal top.
pantau 23 september 2011 | |
wat een opluchting ,ruimte en vriendelijkheid en .....lekker eten
Proever65541 23 juli 2011 | |
Alles is hier lekker :). Aanraders zijn wat mij betreft het broodje gerookte kip/bacon en de (beste) cheesecake (van Utrecht). |
LauH 26 januari 2011 | |
Ons favo lunchtentje. Alles is hier lekker: broodjes, brood, bonbons en taartjes. Goede koffie altijd (ook decaf)! Aanrader! |
maggiblokje 27 september 2010 | |
Zeer geslaagde high tea middag gehad.
carinc 12 augustus 2010 | |
Heerlijke broodjes, taartjes en andere zoetigheden! Je kunt een tafeltje zoeken of al het lekkers to-go meenemen! Vooral de bank is een aanrader..als je daar eenmaal zit met je kopje verse muntthee en een shortcake, wil je nooit meer weg :) |
Joya 31 juli 2010 | |
Heerlijk gelunched (zeer goede broodjes, lekkere thee en heerlijk gebak), leuke sfeer, leuk uitzicht op de gracht. Veel kinderspeeltjes en aardige bediening.
daisy 24 april 2009 | |
Heerlijke broodjes,taartjes (de carrotcake is zowat een maaltijd) en geweldige koffie. Mooie inrichting, heel robuust en ruim. Wat een leuke aanwinst voor de Twijnstraat. |
Eva82 20 april 2009 | |
Lekkere taart! Gezellige plek met hippe inrichting om koffie te drinken na het boodschappen doen. Alleen de mozzarella die ze op hun broodjes doen deed me denken aan Bakkerij Bart... |
Geef zelf je mening over Sector 3