| Activiteiten | Brasserie, Croissanterie, Bezorgen, Catering, Koffiebar, Juicebar, High tea | |
| Keuken | Biologisch, Hollands & Internationaal | |
| Openingstijden |
| |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Leuk tentje om te lunchen (en om terug te komen). Veel keuze qua broodjes en sandwiches, veel verse sapjes en smoothies, en daarnaast goede koffie en mooie theeselectie. Eet hier regelmatig; drukte varieert sterk. Doorgaans op de zondag behoorlijk druk, maar op doordeweekse dagen een prima adres.
Gegeten op: 5 maart 2013.
Leuk!
Heerlijke scones! Lekkere chocolade taart en smeuïge bananabread!
Prima service. Niet slecht en niet uitmuntend.
Drukte op zondagochtend valt mee. En de sfeer is lekker relaxt.
Onlangs hier geluncht. En wat een ontzettend lekker broodje!! Een volkoren ciabatta met tomaat en avocado.
De bediening was helaas waardeloos. Het was er erg druk en we keken rond of er een plekje was. De dame van de bediening vertelde ons dat ze vol zaten terwijl wij net zagen dat er iemand wegging. We konden daar zitten.
De een neemt onze bestelling op en nog geen twee minuten later komt een ander vragen wat we willen bestellen. En aan het eind met de koffie hetzelfde verhaal. Erg jammer, want het eten zelf is erg goed!
Hier aanbeland aan het eind van een Culturele Zondag. Plekjes met uitzicht op de Oude Gracht (altijd fijn). Het duurde lang voor de bestelling opgenomen werd, en vervolgens duurde het lang voordat er iets werd gebracht. Wat betreft de kwaliteit van drinken en gebak was dat het wachten waard. Zoons waren enthousiast over de aardbeikwarktaart. Bediening was wel aardig en vriendelijk maar was overduidelijk niet berekend op de drukte. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij komen graag terug als het iets minder druk is.
Gegeten op: 13 januari 2013.Hier hebben we de oliebollen gekocht voor de jaarwisseling... ondanks dat ze niet de schoonheidsprijs zouden verdienden waren ze echt heerlijk! Visite heeft er ook zichtbaar van genoten. Een dag later heb ik nog smakelijk de laatste opgegeten...
Gegeten op: 31 december 2012.
Schrijf zelf een recensie over Sector 3
Schrijf hieronder je recensie over Sector 3. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 08:00 - 18:00 |