Proever67195 5 november 2007 | |
Mijn ervaring met Simply Bread is goed. Het is een ontzettend hippe lunchroom met heerlijke bagels, lekkere muffins, goede smoothies. Alles is er perfect. Bovendien is de service ook heel goed. Je wordt snel geholpen en iedereen is erg vriendelijk. Het is ook een hele gave locatie zo midden op de oude binneweg in een mooi pand. Het concept zero10 is ook gewoon heel leuk. Je kan er winkelen, je haar laten doen en genieten van een overheerlijke lunch. Wat wil je nog meer? Ik ga zeker terug naar Simply Bread, ik kan het iedereen aanbevelen.
Proever67192 5 november 2007 | |
Ongelooflijk leuk en goed concept! Het blijkt niet alleen een ontzettend goede lunchroom te zijn maar je kunt hier ook nog eens kleding & sieraden shoppen en naar de kapper gaan. Ik kwam voor een kopje koffie maar, heb mij al snel laten verlijden om ook een muffin te proeven. “Alles uit eigen keuken” werd mij door de vriendelijke bediening verteld. Ik ben de stad in gelopen en na 2 uurtjes weer terug gegaan naar waar ik ben begonnen aan mijn dagje de stad in! Ik ben terug gekomen voor een lunch, de bediening is uitmuntend goed, ik werd netjes naar boven begeleid waar een trendy zit gedeelte is. De kwaliteit van de lunch beoordeel ik tot een 9 !!!!
Proever23924 2 augustus 2007 | |
Wat een pretentieuze tent. Loungemuziek, biologisch afbreekbare hapjes, hipheid ten top: allemaal niet erg, maar wat duuuuuurt het lang voordat je je duur betaalde en teleurstellend kleine broodje meekrijgt. Terwijl er bijna geen andere klanten zijn. Nooit meer Simply Bread, volgende keer lekker weer naar het pretentieloze, maar betaalbare en vooral supersnelle Figaro aan de overkant. |
Geef zelf je mening over Simply bread