Reserveer nu
The Golden Brown Bar over zichzelf

Welkom bij de Golden Brown Bar! We zijn druk geweest, en het is te merken. Onze kaart is namelijk vernieuwd. Vanaf nu kun je genieten van een overheerlijke Thaise keuken. We schenken nu ook Jupiler als huisbier en hebben daarnaast Hertog Jan op onze tap. Golden Brown is reeds een begrip in Amsterdam-West en wij zien je graag terug om onze keuken te komen proeven en de gezelligheid te ervaren.

Marjette Marjette 13 mei 2012

ZO jammer dat de gewone kaart is ingeruild voor thaise hapjes... Het was eerst echt heel erg goed en betaalbaar. Nu kom ik er nooit meer. Ik heb geen zin in thaise hapjes, dan ga ik wel naar de thai ipv een eetcafe....

giv3ncy giv3ncy 5 mei 2012

Het eten was lekker, maar de service uitermate slecht. ik heb nog nooit in een restaurant meegemaakt waar de eigenaar tegen je tekeer gaat en schreeuwt als je klant bent. En dit omdat er verkeerde drankjes op onze rekening werd gebracht.

amsterdam39 amsterdam39 19 november 2011

ik heb daar heerlijk thai's gegeten want dat kan daar tegenwoordig
goed gedaan die tappas hapjes kan je net iets meer proeven dan als je een normaal gerecht moet nemen vaak zit je al vol na een voorgerecht nu met die kleinere hapjes kan je net wat meer nemen

Jorien1 Jorien1 10 november 2011

Golden Brown heeft een andere keuken. Ze zijn van Frans overgestapt op Thais. De vorige was goed maar deze is echt heel erg lekker. Het is nu ook iets laagdrempeliger geworden wat volgens mij gevoel wel klopt omdat het toch meer een eetcafé is. De bediening wilde zelfs feedback hebben omdat ze dan nog dingen konden aanpassen. Een must voor west.

marcel_o marcel_o 7 november 2011

Wegens het vertrek van de koks is dit eetcafé opeens overgestapt van een 'normale' kaart naar een Thaise kaart. Vreemde beslissing, zeker aangezien het eten behoorlijk goed was. Als ik Thais wil eten ga ik wel naar een van de vele Thaise restaurants in Oud-West... Ondanks de onduidelijke menukaart "we raden aan 3 gerechten per 2 personen te nemen" en nog meer van dit soort cryptische teksten, was het prima eten. De saté was zelfs heel erg lekker. Ook de curry's waren goed genoeg. Warrige bediening, maar wel aardig. Ondanks alles blijft er iets niet kloppen aan het nieuwe concept van de Golden Brown bar.

Geef zelf je mening over The Golden Brown Bar