KeukenEetcafé

MirandaB MirandaB 31 december 2009

Nadat wij na een klacht hebben ingediend over het niet krijgen van het eten werden we gebeld. nu werd wel excusues aangeboden en werdt uitgelegd waardoor deze fout was ontstaan. We mogen nu een keer op kosten van de Get Back komen eten. Al met al, slecht aangepakt op de avond zelf door een fout van een individu maar goed opgelost door de get back, daarvoor complimenten.

MirandaB MirandaB 29 december 2009

Een verschrikkelijke tent met een slechte bediening. Na ruim een half uur a driekwartier te hebben gewacht op ons eten, gingen we toch maar vragen waar het bleef. De bediening verweet ons dat we het eerder hadden moeten vragen en dat het aan haar collega lag. Terwijl wij gewoon netjes op ons eten zaten te wachten. Er zijn ons geen excuses aangeboden en ook niets ter compensatie. We zijn weg gegaan en gaan voortaan naar een ander restaurant op het stadhuisplein waar we wel altijd goed en VRIENDELIJK geholpen worden.

EvaH EvaH 16 november 2007

Leuke tent, met goed uitgewerkt thema (80's). De menukaart is divers, en de prijs-kwaliteit verhouding klopt. Zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechten te krijgen. De inrichting maakt de zaak zeker de moeite waard een keer te bezoeken: discolampen, spiegeltjes, muziek, leren banken en hoge tafels. In de zomer is het terras ook leuk ingericht met lounge banken.

Geef zelf je mening over Get Back