Leuke tent, maar ietwat duur voor deze locatie. De porties vond ik en mijn collega's ronduit te klein. We hebben extra brood besteld om de grootste trek te vullen.
Bediening beleefd en correct, maar weinig binding met de klanten vond ik.
Kwaliteit van het eten vond ik redelijk.
Afgelopen avond hier voor de derde keer gegeten, en het was voor de derde keer gewoon goed, Italiaanse keuken zonder opsmuk. Gisteren voor het vismenu gekozen, en daarbij een uitstekende witte wijn gedronken (de beste van Campania, volgens de wijnkaart). Bediening had het erg druk en was daarom niet zo snel, maar als je de tijd neemt is het hier prima toeven. Al Dente mag blijven!
In 2008 waren we blij verrast met de komst van dit restaurant. Spoedig werd de kwaliteit minder en stegen de prijzen. We hebben het een paar keer geprobeerd en op basis van de ervaringen hebben we Al Dente een tijd gemeden. Vanavond 21 12 2011 een nieuwe kans gegeven. Sfeervolle inrichting, ongeïnteresseerde bediening, matige wijn, doorsnee saltimbuca, weinig groenten, geen aandacht van de bediening, andere gasten die zelf op zoek gaan naar menukaarten, lang wachten. Het is over. Al Dente Al Niente.
Samen met collega's hier gegeten. Een waar feestje! Het eten was heerlijk, de sfeer relaxed, andere leuke gasten een en al gezelligheid. De bediening was beleefd, attent en vriendelijk. Ook de uitgekozen wijn was perfect. We hebben inmiddels weer gereserveerd om met vrienden te komen eten.