''Wie bij ons komt, proeft het echte Italie. Wij staan voor kwaliteit: verse producten, voortreffelijke huiswijn en de verrukkelijkste Italiaanse specialiteiten, gecombineerd met een gastvrije staf. Niet voor niets wordt ons restaurant zo goed beoordeeld. Onze gasten krijgen een topervaring, voor minder doen we het niet.
Kom en oordeel zelf. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen!''
Heerlijk eten voor een goede prijs. Vriendelijk en alert personeel. Misschien wel de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb, en de pasta was ook super!
Zat hier helemaal op mijn gemak
Elke keer geweldig eten in deze zaak, voor een zeer vriendelijke prijs. De bediening is professioneel en vriendelijk, de pizza's en pasta's heerlijk. Beste restaurant van Leeuwarden.
gister weer eens bij la trattoria aangeschoven !!!!! heerlijk gegeten top avond ! en om niet over de heerlijke thuisgemaakte tiramisu te praten echt top , gaat niet lang duren tot dat wij hier weer eens aanschuiven , bedankt voor de gezzelige avond !a presto
Welkom ontvangst, zeer goed gegeten, top vis gerecht gehad, heerlijke wijn en super dessert, een sfeervol restaurant met vriendelijke bediening, Top avond!! aanrader om te eten!