| Keuken | Italiaans & Mediterraan |
| Huiswijn per fles | €17.00 |
| Huiswijn per glas | €2.90 |
| Openingstijden | 18.00-22.00, vr, za tot 22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
pkrvos 7 maart 2012 | |
Aangezien ik aan de overkant woon ben ik hier al een aantal keren geweest. De korte afstand is echter niet de enige reden: de pizza`s zijn gewoon goed. Dunne bodem en goede ingredienten. Wat mij betreft kunnen ze in het rijtje met Mangiamore, Cucina Casalinga en Renato`s trattoria en de Pizzakamer. Daarnaast biedt Forno een beetje een hip maar ook klein en gezellig interieur. Hier kun je voor een redelijke prijs een lekker voorgerecht en een goede pizza prikken. |
bourgondieramsterdam 20 februari 2012 | |
Op aanraden van de gastvrouw een pizza picante besteld; prima pizza; krokante smakelijke bodem en beleg, zeer prettige bediening; vriendelijk, attent en alert en geweldige entourage! |
wim weerts 2 februari 2012 | |
Na ruim een jaar weer eens terug bij Forno Communale. Helaas helaas, wat jammer dat de pizza niet meer de pizza van toen is. Niet meer die dunne knapperige bodem, met het juiste (op smaak en qua hoeveelheid) beleg. Deze pizza neigt naar de pizza's die rondom het Leidsplein volop te krijgen zijn. Andere kok? Bediening was overigens erg vriendelijk en adequaat. En de sfeer is prima. |
marcel-natalie 28 januari 2012 | |
Leuk buurtrestaurant met heerlijke, dunne pizza's. Goede wijnkeuze. Hier is het altijd druk, reserveren is handig! |
brokgoud 29 augustus 2011 | |
Min dochter uit Amsterdam had prima berichten gehoord over dit restaurant dus met zes man erheen op een mooie zomeravond in Juli. Het werd een teleurstelling: het eten was zeer matig en de bediening ronduit slecht. Ik zal de details van de mislukte voeding niet geven. Wat betreft bediening: uiterst laks wel vriendelijk en het eten liet meer dan 30 minuten op zich wachten. Een afrader dus. er zijn vele betere opties in het Amsterdamse, ook voor Italiaans eten. |
Geef zelf je mening over Forno Communale