7.0
5.4

1 2 3 ouder »

lekker_eten11 lekker_eten11 25 mei 2012

heerlijk eten,we komen er vaak genoeg meestal met een mannetje of 8. Je heb zeker geen hongergevoel als je de deur uitgaat bij ze. alleen jammer dat ze de bovenverdieping niet meer hebben

Suus. Suus. 20 februari 2012

Bediening vlot en vriendelijk, prijzen zijn schappelijk te noemen (het hier genoemde gerecht rond 12 euro, voldoende voor 2 p.), maar het eten, de 'Moksie Metie' in dit geval, was niet erg smakelijk te noemen. Het gerecht bestaat uit verschillende vleessoorten, met witte rijst. Helaas smaakte alles hetzelfde en hetgeen wat knapperig behoorde te zijn was helaas zompig. Het decor is prima voor een simpel eethuisje.

Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar omdat het eten tegen viel. Er is genoeg keus op de witte de with wat eten betreft, dus voorlopig proberen wij weer een ander eettentje.

Henk020 Henk020 7 februari 2012

Heer uitstekend gegeten. Grote porties voor weinig centen en een prima bediening.

hinne hinne 11 december 2011

ze zijn er weer! Heerlijk, ook s avonds aanschuiven

peanutbutterjelly peanutbutterjelly 15 oktober 2011

Lekkere lamspiesjes! Vieze plee

connyn connyn 22 juli 2011

Ze zijn weer open!!!!!!!!!!! TOP!

lyricall lyricall 23 juli 2010

Gisteravond eindelijk weer eens bij Hung Kee gegeten en dat viel helemaal niet tegen. Prima eten, geen liflafjes, geen poespas. Gewoon heel erg lekker!

Special Special 25 november 2009

Het eten is inprincipe goed en je krijgt mooie grote porties alleen vraag ik me af of het midden in de nacht de keuken net zo goed werkt als overdag want heb al drie keer goeie buik klachten gehad en smaakte 1 x de kip naar zeepsop. Toch is de bediening zeer snel en zijn er ook zeker momenten geweest dat het eten heel goed is.

dennisje1981 dennisje1981 8 juli 2009

Eten is zoals altijd goed. Nooit iets aan te merken op het eten. Service is snel en interieur is matig. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Een aanrader

Jean Deko Jean Deko 19 april 2009

Wat ik wel weet is dat ik altijd de FOR NAM eet. En die is al 2 jaar van dezelfde kwaliteit, of ik nu 's middags, 's avonds, 's nachts, doordeweeks of in het weekend kom. Mogelijk kan er weinig mis gaan bij de bereiding. En dan nog: snel, vriendelijk en niet duur.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Hung Kee