1 2 3 4 ... 7 ouder »

willie2 willie2 10 april 2012

Eerste Paasdag lekker gegeten. Helaas geen lift wat met kruk aan je arm toch wel nodig is. Was erg druk en daarom minder gevoel van 'lekker uit eten'. Kwaliteit eten erg goed.

giovanni123 giovanni123 17 februari 2012

Als je Dim Sum wil eten is dit 'the place to be'. Als je hier niet lekker hebt gegeten weet je niet wat je moet bestellen of je kan chinees eten niet waarderen want beter dan dit wordt de dim sum in amsterdam niet. Bediening is ronduit slecht maar dit neem ik graag voor lief voor dit heerlijke eten. Met twee personen 5 kleine gerechtjes en een potje chinese thee kostte ons 21 euro, erg goedkoop dus!

Ramsey Ramsey 10 februari 2012

Kan het echt zo zijn dat een restaurant voor dim sum goed is (volgens de berichten hieronder) en 's avonds gewoon slecht? Diner was zeer matig - de eerste de beste Chinees op de hoek doet dit beter. Te duur voor te weinig - 70 euro voor paar kleine voorgerechtjes (waren nog wel redelijk), iets vaags dat op biefstuk moest lijken en uitgedroogde eend - en van dat alles een paar kleine stukjes met rijst. Vreemd....

wonderen wonderen 8 februari 2012

Het restaurant bij uitstek om Dim Sum te eten. De Dim Sum is erg lekker. Er is bijzonder veel keuze. Entourage is prima. Service is snel en vriendelijk. Last but not least is het uitzicht over de Damstraat cq de gracht een erg leuke bijkomstigheid.

oudewaal oudewaal 4 januari 2012

De pekingeend werd in ons zicht door de bediening met een vork van een gefrituurd stuk eendenkarkas geschraapt. Wat wij op ons bord kregen was een hoop draderig droog vlees.
Wij hebben er wat van gegeten maar toen we er iets van zeiden, werd ons te verstaan gegeven dat dit hier de gebruikelijke manier is en als we het daar niet mee eens waren wij het gerecht niet hoefden te betalen.
Aldus geschiedde, avond verpest.

Missmies Missmies 29 november 2011

Afgelopen zaterdag hier dimsum gegeten. 10 jaar geleden voor het laatst geweest. Kwaliteit is stabiel en goed gebleven. Normale prijs voor dimsum. Niet goedkoop maar ook niet duur. Verwacht niet teveel van de bediening, maar dat is algemeen bekend in chinese restaurants. Door de drukte heeft de bediening minder aandacht voor je.

corneliedevries corneliedevries 24 november 2011

echt een aanrader als je in de buurt van de damstraat bent. Goed traditioneel chinees eten en niet duur!

dhorstman dhorstman 7 november 2011

Heerlijke Dim Sum!! Een van de beste restaurants in Amsterdam en omgeving om Dim Sum, of andere Chinese gerechten te eten. Op een van de kaarten staan ook een aantal lekkere Schezuan gerechten, zeker een aanrader om die eens te bestellen.
De service is prima, snel en behulpzaam. Het kan zou wel kunnen helpen wanneer je Chinees spreekt.
Reserveren is voor twee personen niet mogelijk, en omdat het vaak (op zaterdag en zondag) erg druk is moet je vaak wel even wachten, maar dat is absoluut de moeite waard!

pkbinda pkbinda 2 november 2011

Uitstekend eten, uitstekende service. Keer op keer, constante kwaliteit. Kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen.

davpam davpam 29 oktober 2011

Ik was niet zo onder de indruk van mijn dim sum lunch hier eerder in de week. De gerechten waren wat vlak van smaak, en ik had twijfels over de kwaliteit van het vlees gevogelte. Kleefrijst met eend en paddestoelen gestoomd in lotusblad viel me echt tegen, De eend was droog en smaakloos, en er zaten grote stukken bot in, wat gevaarlijk is als je dat niet verwacht. De bediening is heel efficient en aardig. Maar dim sum kan veel lekkerder zijn dan dit.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Oriental City