Het is hier lekker ontspannen, vriendelijk personeel en lekker eten....doen bij vaste klanten graag iets extras wat een plus punt is.....
Eten is royaal en lekker niet hoogstaand maar een eerlijke recht door zee Italiaans restaurant ...ook wel waar voor je geld.....de huis wijnen zijn ook om aan te bevelen.
Redelijk tot goed restaurant. Leuke locatie, heerlijk terras. Schone en goed verzorgde zaak met zeer vriendelijke bediening. Uitgebreide kaart. Aan de pizza ontbrak wat uitgesproken smaak, ik had een pizza met parmaham, maar de smaak van de ham viel weg door de laag kaas die eroverheen lag. Bodem was lekker dun en goed van smaak. De puntjes nog een beetje op de bekende "i" zetten en het gaat een topzaak worden, zeker met dit terras.
Zijn hier gisteren wezen eten,vriendelijke bediening leuke ambiance kaart is toereikend moet toch wel in alle redelijkheid zeggen dat ik bij betere italiaanse restaurants heb gegeten maar al met al niet slecht.