Mordicant 12 juli 2011 | |
Modern en strak restaurant met een moderne iets te pretentieuze keuken.
stout 7 juli 2011 | |
We aten op 7 juli de hoofdmaaltijd; de een kabeljauw de ander rib eye + klein bakje salade (slappe blaadjes) en een bakje (te gare) broccoli + bakje krieltjes! Vlees en vis waren aan de flauwe kant wellicht was het zout vergeten. Huiswijn € 3,70 en smakelijk. Andere wijnen € 5 per glas vinden we voor "Lekker" te veel. Al met al: "Lekker" qua diner een vraagteken! |
Proever75126 9 juni 2011 | |
Mooie strakke inrichting, maar niet kil. Fantastische gastheer annex ober. Heerlijk gegeten, verrassend paling/limoen-kroket, heerlijk Lamsrack,en prima passende wijnen. |
M-Lawrence 12 mei 2011 | |
Een paar weken terug het verrassingsmenu + bioscoopkaartje voor Luxor met 5 personen gedaan, maar dit was geen succes. Het eten was prima van smaak, maar de porties waren schandalig klein. Voor ons vijfen kregen wij een klein bakje krieltjes en 3 kleine bakjes met groenten. De mensen om ons heen kregen meer voor 2 personen! Blijkbaar is 30 euro te weinig om te eten en naar de bioscoop te gaan, maar dan moeten ze het ook niet aanbieden. Wij gingen met honger naar de bioscoop... |
P. en M. 25 januari 2011 | |
16-01-2011: Strakke inrichting. Bediening: correct, vriendelijk, vlot. We kozen voor het verrassingsmenu (29.95 euro). Het voorgerecht bestond uit 3 kleine voorgerechten van de kaart, erg lekker, alleen het groentenkroketje was te zout. Hoofd- en nagerecht prima. Een leuke aktie is het verrassingsmenu+bioscoopkaart voor de Luxor voor 29.95 euro. Dit moet echter van te voren gereserveerd worden. Tip: dit op de website van Lekker vermelden. |
M.Meijering 21 november 2010 | |
Op 20 november 2010 heerlijk gegeten. Amuse van forel was prima. Voorgerechten waren van groot formaat, hoofdgerechten prima. Smaak was goed. Je proeft de versheid van de gerechten.
smeit536 1 april 2010 | |
Vorige week met 7 personen gegeten in de ruimte boven met uitzicht op het station. Heerlijk gegeten en prima wijn gedronken voor een redelijke prijs. De gerechten zijn goed op elkaar afgestemd. |
San Serre 20 oktober 2009 | |
Heerlijk restaurant, waar mooie combinaties worden gekookt met biologische ingredienten. Alles is kraakvers, wordt a la minute bereid in de open keuken. Ook prettig: meerdere wijnen zijn per glas te bestellen. Kleinigheidje: de kok is kennelijk net zo gek op blauwe kaas als ik, maar toch gaat het mij vervelen als het drie keer op tafel komt (amuse, voor- en hoofdgerecht). |
Boje 8 september 2009 | |
Met enige regelmaat ga ik met mijn ouders naar Lekker. Een leuk klein restaurant dat beter is dan de meeste tenten in town. Het decor is hip en stads. Je krijgt altijd een amuse vooraf en de gerechten zijn goed van smaak. Een aanrader dus. |
lekkerdik 18 januari 2009 | |
De eetlust vergaat je totaal als het bedienend personeel zo openlijk met elkaar en de keuken loopt te ruziën. Zeer slecht voor de atmosfeer. Eten erg bedacht met een hoog das war einmal-gehalte. Geen aanrader. Overigens hoorden wij eigenaar(?) tafeltje naast ons fles wijn aanbieden voor goede IENS-recensie. Dat verklaart wellicht de goede recensies hieronder. Want ik herken mijn ervaring daar in het geheel niet in. |
Geef zelf je mening over LEKKER