KeukenChinees & Indonesisch

Tuur236 Tuur236 19 november 2011

ik hier jaren om de hoek gewoond en was vaste afnemer van hun "meal for one".
voor rond de €5,- kleine bak met babi-pangang of foe-yong-hai ,met naar wens nasi,bami of witte rijst.Lekker eten, voor een bescheiden prijs. Geen culinaire topper maar een "basic" chinees.

carcrosser carcrosser 20 november 2009

Had weinig tijd en geen zin om bij de lokale frittur binnen te lopen, dus even hier naar binnen voor een snelle hap. Sate of babi pangang konden ze me snel aan helpen, dus gekozen voor de babi pangang. in minder dan 10 minuten klaar, Prima. Echter na 3 happen smaakt het al niet zoals het hoort. omdat ik weinig tijd had toch nog maar even door gegeten ivm. drukke planning. Na 20 minuten de eerste signalen dat het toch goed mis zit. na 3 dagen ziektebed weer beetje bij positieven en VWA er maar op afgestuurd. Bleek namelijk dat mijn collega's ook al eens ziek geweest zijn van ditzelfde restaurant. Dit is een schande!!!

Josephine Josephine 4 juni 2008

Ik heb er een paar dagen geleden een z.g.
combinatie maaltijd afgehaald en het smaakte
goed. Ik zal er zeker vaker wat afhalen.
Ga zo door!............

Proever70920 Proever70920 6 februari 2008

Afgelopen zaterdag met een groep van 6 gereserveerd voor 19.00 uur. Bij binnenkomst waren er slechts 2 tafels bezet. De dame in de bediening zag ons en keurde ons vervolgens geen blik waardig. Er kon geen gedag vanaf. Na een paar minuten bij de deur gestaan te hebben, dan maar uit eigen beweging aan de gereserveerde tafel gaan zitten. Vervolgens werden de menukaarten op tafel gesmeten en de dame van de bediening verdween om niet meer terug te komen. Nadat mensen van één van de tafels eens gingen informeren hoe lang zij nog op hun eten moesten wachten (zij wachtten al ruim een uur) en wij na twintig minuten wachten nog niet eens konden opgeven wat wij wilden drinken, hebben wij de naaste concurrent maar gebeld met de vraag of daar nog plaats was voor 6. Gelukkig was dat het geval en hebben wij daar een fijne avond beleefd. Hier zien ze ons niet meer terug!!

Proever10353 Proever10353 4 november 2003

Lekkul hool. Nee geen gekheid kom er al jaren en net als bij elke Chinees is er verschil per eigenaar. Nu hebben ze meal for one en dat is perfect. Eindelijk een porsie die niet voor de helft de vrieser in gaat. Ze geven nog altijd gratis kroepoek bij een redelijke bestelling.
Nee indien nodig kom ik er graag....alles beter als Nico W op de hoek er naast.

Geef zelf je mening over Holland

MaandagGeopend
DinsdagGeopend