Bij ons over zichzelf

Bij ons kun je heerlijke stamppotten eten. Ook staan "m'n schoonmoeder d'r sudderlappen" op het menu. Daarnaast zijn onze beroemde sate, onze fantastische biefstuk en de overheerlijke raasdonderschotel om je vingers af te likken. Onder het genot van de gezellige klanken van smartlappers als Johnny Jordaan en Tante Leen is het ouwerwets genieten en smikkelen.

1 2 3 4 5 ouder »

toppertjes toppertjes 20 mei 2012

Ik had deze bistro uitgezocht via Iens door de goede recenties, nou het was er heel gezellig, heerlijk gegeten en je voelt je er meteen zeer welkom. Helaas hadden we niet zoveel tijd om te eten omdat we naar de Toppers gingen in de Arena dus daardoor hebben we niet een voorgerecht en een nagerecht kunnen nemen maar de stokbrood met kruidenboter was heel lekker en vers en de sate en vis was ook heerlijk. We hebben ook niet voor niks gezegd "tot volgend jaar" maar wellicht ook een keer eerder.

mardu mardu 18 mei 2012

Gisteren een mannendag gehad in Amsterdam met rondleiding met vader en broer. 's-Avonds tafeltje gereserveerd bij "bij ons" om onze dag in het Amsterdamse sfeertje voort te zetten. En dat is gelukt!! Wat een gezellig klein restaurant. Echt Amsterdam!! Eten "oud" hollands, smaakte prima. Bediening erg gezellig. Carla en Dustin nemen echt de tijd voor hun gasten met stukje Amsterdamse humor. Wij komen zeker terug!! En....Carla, de foto's zijn leuk geworden!!

janenmarie janenmarie 29 maart 2012

Ik heb samen met mijn vrouw op het leukste, kleinste en liefste terrasje van Amsterdam gegeten en gedronken. De slibtongen, met rode bietjes en gekookte aardappeltjes met boterjus. Wat heerlijk, net als bij moeder thuis. Wij willen graag iedere dag als de zon schijnt een plekje reserveren! Bij deze Carla en Dustin!! :-) In de winter komen we binnen genieten!

wautwaut wautwaut 25 maart 2012

ik heb van de week een heerlijke avond bij ons gehad
ben samen met 3 vrienden wezen eten en kan zeggen dat moeders suddervlees verukelijk was we hebben met ze 3 vollop kunnen genieten van de goede sfeer en muziek
de bediening samen met de sfeer was super het eten was heerlijk
en dat allemaal in een jordaans jasje nou wat wil je nog meer

Wout De goede

Miriamlekkerbek Miriamlekkerbek 22 maart 2012

Hier gisteren gegeten met een aantal mensen. Wat hebben wij heeeeerlijk gegeten. Alles was heel goed op smaak: de biefstuk, de vis, de sate, de hachee!!! Sjapoo!! De sfeer en de smartlappen, ontzettend gezellig! De bediening is hartelijk, leuke humor en letten heel goed op, en laten geen steken vallen. Je kunt zien dat hier met plezier gewerkt wordt, het is een leuk team! Tot gauw!!

Meatmenow Meatmenow 16 maart 2012

Geen goede prijs/kwaliteit voor deze kleine restaurant.
Bediening was "te" gezellig en niet bezig met werkelijke bedienen. Het eten was door drukte niet warm genoeg maar wel voldoende. Sate van mede eter was aangebrand.
Al in al heel matig. Ik kom niet meer terug.

JeroenFransen JeroenFransen 7 februari 2012

Heerlijk gegeten hier Bij ons. Al het eten was lekker, de stamppotten, de biefstukken om te zuigen. En wat een fantastisch team. Hier staan ze met liefde hun gasten te verwennen. De bediening is snel, oplettend en doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Lekker meegalmen met de smartlappen, en niet te vergeten de eigen Jordaan Likeurtjes hier Bij ons

Cynthiadevries Cynthiadevries 6 februari 2012

Ik heb hier gisteren gegeten. En het beviel niet zo. Het eten was inderdaad gewoon de hollandse pot, rode kool met hachee, maar om daar dan 16 euro voor te betalen vond ik het niet waard. De bediening vergat alles wat we vroegen (menu, bestek, koffiemelk) en aan de bar bij mijn vraag om tandenstokers kreeg ik tot twee keer toe een plastic ding in de vorm van een mannelijk geslachtsdeel in mijn handen geduwd. Onder het mom van 'lacheh'!
Het was er koud en de ober riep dat mijn benen gevaarlijk uitstaken. Tja, als je alle tafeltjes zo dicht op elkaar zet en je er als bediening niet meer langs kan dan struikel je over benen.

Dames, iets meer cachet, zorg voor een pinapparaat en maak de poffertjes iets minder taai!

Cynthia

Tineke van leeuwen Tineke van leeuwen 26 januari 2012

Wat een goed idee om hier lekker een Hollandse pot te eten voor hetb theater. Vooraf heerlijke verse groentensoep in een klein pannetje. Goed heet met knapperige groente en echte balletjes. Champignons op toast waren ook een aanrader, maar wel veel gezien de grote porties die zouden volgen. Raasdonders, een bord vol met uitgebakken kleine knapperige spekjes, piccalilli, uitjes en augurk een groot feest. En dan de hachee met rode kool en aardappels. Alleen de aardappels waren een beetje taai begreep ik van mijn dochter. Maar verder voor een heel schappelijke prijs heerlijk gegegeten met leuke nederlandse tranentrekker muziek.

Ries020 Ries020 19 januari 2012

Afgelopen zaterdag met 15 vrienden en vriendinnen wederom bij "Bij ons" gegeten, gedronken en vooral gelachen.
Elke keer is het weer bloedgezellig, heerlijk eten, vlotte en vrolijke bediening en lekker meebléren met de Amsterdamse klassiekers. En niet te vergeten de heerlijke likeurtjes

Dames, bedankt en tot snel weer.

Gr,
Richard en Stefan

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Bij ons