Bij ons kun je heerlijke stamppotten eten. Ook staan "m'n schoonmoeder d'r sudderlappen" op het menu.
Daarnaast zijn onze beroemde sate, onze fantastische biefstuk en de overheerlijke raasdonderschotel om je vingers af te likken.
Onder het genot van de gezellige klanken van smartlappers als Johnny Jordaan en Tante Leen is het ouwerwets genieten en smikkelen.
Heerlijk gegeten hier Bij ons. Al het eten was lekker, de stamppotten, de biefstukken om te zuigen. En wat een fantastisch team. Hier staan ze met liefde hun gasten te verwennen. De bediening is snel, oplettend en doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Lekker meegalmen met de smartlappen, en niet te vergeten de eigen Jordaan Likeurtjes hier Bij ons
Ik heb hier gisteren gegeten. En het beviel niet zo. Het eten was inderdaad gewoon de hollandse pot, rode kool met hachee, maar om daar dan 16 euro voor te betalen vond ik het niet waard. De bediening vergat alles wat we vroegen (menu, bestek, koffiemelk) en aan de bar bij mijn vraag om tandenstokers kreeg ik tot twee keer toe een plastic ding in de vorm van een mannelijk geslachtsdeel in mijn handen geduwd. Onder het mom van 'lacheh'!
Het was er koud en de ober riep dat mijn benen gevaarlijk uitstaken. Tja, als je alle tafeltjes zo dicht op elkaar zet en je er als bediening niet meer langs kan dan struikel je over benen.
Dames, iets meer cachet, zorg voor een pinapparaat en maak de poffertjes iets minder taai!
Wat een goed idee om hier lekker een Hollandse pot te eten voor hetb theater. Vooraf heerlijke verse groentensoep in een klein pannetje. Goed heet met knapperige groente en echte balletjes. Champignons op toast waren ook een aanrader, maar wel veel gezien de grote porties die zouden volgen. Raasdonders, een bord vol met uitgebakken kleine knapperige spekjes, piccalilli, uitjes en augurk een groot feest. En dan de hachee met rode kool en aardappels. Alleen de aardappels waren een beetje taai begreep ik van mijn dochter. Maar verder voor een heel schappelijke prijs heerlijk gegegeten met leuke nederlandse tranentrekker muziek.
Afgelopen zaterdag met 15 vrienden en vriendinnen wederom bij "Bij ons" gegeten, gedronken en vooral gelachen.
Elke keer is het weer bloedgezellig, heerlijk eten, vlotte en vrolijke bediening en lekker meebléren met de Amsterdamse klassiekers. En niet te vergeten de heerlijke likeurtjes
Wat een geweldig restaurant! Echte Hollandse pot, alle stamppotten die je maar kan bedenken, met een een oer-Hollandse worst, suddervlees of eigengemaakt gehaktbal. Ik heb heerlijke zuurkool met worst gegeten, zo lekker krijg je het thuis niet!
De sfeer in het restaurant is heel gezellig en ongedwongen, gastvrouw Carla maakt er een feestje van. We hebben dan ook een hoop gelachen! We waren met 7 man, we komen allemaal zeker terug!