Traas Consumptieconsultants 24 mei 2012 | |
Goede bediening, lekker eten, alleen raar 90er jaren interieur kan totaal niet. Ik zie sommige mensen zeggen: leuk ingericht. Als je de metro leuk vind ja, want het ziet er uit of je met je ov-jaarkaart kan betalen. Was dan ook leeg terwijl alle omringende zaken vol zaten en aan de vriendelijke eigenaar en prima tournedos saignant ligt het niet. Dus gewoon hop, al die scheve zitgroepjes der uut, wat leuke tafeltjes en stoeltjes en klaar ben je. En passant meteen systeemplafonnetje naar de schroothoop. |
CJDippel 6 mei 2012 | |
Gisteren hadden mijn vriendin en ik gereserveerd in Noordwest om aansluitend het 5 mei Concert aan de Amstel bij te wonen. Het restaurant is van binnen zeer fraai ingericht met gezellige vierpersoonszitjes. De 70-jarenmuziek en vriendelijke personeel maken de sfeer tot zeer plezierig. Mijn vriendin had gekozen voor de tournedos en ik voor de steak tartare. De tournedos was zeer mals en mijn gerecht ging gepaard met allerlei garnituur als augurkjes, uitjes, mosterd en een dooier. De frietjes waren ook om niet te versmaden. En de oplettende eigenaar bood ons zonder problemen een tweede portie aan.
margeaux 21 maart 2012 | |
Altijd fijn om hier een hapje en een drankje te doen! Vooral in de lente/zomermaanden wanneer het terras open is. Leuke bediening en een lekkere lunch- borrel en dinerkaart. |
Fijnproever1985 21 maart 2012 | |
Van het weekend hier gegeten. Tournedos was heerlijk mals en het toetje (chocolade taartje) goddelijk! Zeker een aanrader! |
ThijsvdK 2 augustus 2011 | |
Maar weer eens naar NoordWest gegaan. Altijd tevreden geweest. Goed gegeten bij NoorWest. De kaart was alleen anders dan dat de website mij vertelde. Goed gebakken coquilles. De Tournedos was zeer goed gebakken. Alleen had deze iets malser gekund. Citroentaart was voortreffelijk. Bediening wist nog niet veel maar was wel zeer attent en vriendelijk. Altijd de moeite waard. |
Anna_M 17 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten (topdessert!) en wat was iedereen aardig! Topavond gehad. |
jos van wijzen 6 januari 2011 | |
goed gegeten , leuke bediening en de sfeer is druk en gezellig . |
ManonR 2 januari 2011 | |
Leuke zitjes hier, en een leuke kaart, maar de bediening is echt een aanfluiting. 3 kwartier zaten we te wachten op een soepje. Toen we navraag deden moesten we weer lang wachten op het antwoord, want oje, ze hadden het al druk met een ander misverstand. Ze pakten het zo vreselijk onprofessioneel op en een simpel excuus kon er ook niet vanaf. Ons zien ze hier niet meer terug. |
Laurens Witter 2 december 2010 | |
Gisteren met z'n drieen gegeten. Twee speciale dieten (zoutarm en glutenvrij) was geen enkel probleem en werd probleemloos verzorgd. Het eten was heerlijk, de wijn was prima. En ook de bediening was attent, snel, maar niet te aanwezig. En alles voor een schappelijke prijs. We hebben een heerlijke avond gehad. |
WiegerAmsterdam 31 juli 2010 | |
Gisteren op het terras gegeten bij Noordwest. Het personeel was vriendelijk, misschien iets te bij de hand af en toe. Het eten viel echter erg tegen. Vooraf hadden wij Suppli (gefrituurde balletjes van zwarte risotto) met wat sla. Dit gerecht had weinig smaak. Ook de salade van huisgerookte roodbaars was ongeïnspireerd samen gesteld. De hoofdgerechten waren nog minder. De " aubergine kaviaar" bij de citrus kip was oneetbaar bitter en had niets met aubergine kaviaar te maken. De kip was overigens wel lekker. De risotto met zeevruchten was een klein portie veel te droge rijst waar wat mosselen, een gamba en 4(!) venusschelp en wat peultjes bij waren gegooid. Tot slot was het dessert van perzikbeignets erg vettig. Al met al maakt de kok een ongeïnteresseerde indruk met een gebrek aan vakkennis. |
Geef zelf je mening over Noordwest