pien92 3 februari 2012 | |
Ook wij moesten een jaar geleden erg wennen aan het nieuwe interieur, inderdaad wat zonde!!! Maar ja, we zijn bijna buren en vinden de bediening heel erg leuk, dus eten hier toch graag. Vanavond heerlijk gegeten! Zeebaars met scampi's en risotto en mijn vriend een tournedos. Kaasplankje (1 is meer dan genoeg voor 2 pers) met port toe. Komen dus gewoon graag weer terug! |
Merel036 6 november 2011 | |
Prima eten, maar de service laat te wensen over. Onze jonge serveerster moest duidelijk nog veel leren. Niet alle tafelgenoten kregen een eigen menukaart. Vervolgens werd vergeten onze bestelling op te nemen. Bediening moest eraan worden herinnerd dat we op onze drankjes zaten te wachten. Witte wijn zo uit de klimaatkast op tafel, dus veel te warm. Nog voor dat de "voorproever" de wijn had getest, werden de glazen van de andere gasten al ingeschonken. Iedereen had dus meteen de te warme wijn in het glas zitten. Dat vind ik echt een flinke misser. Je betaalt er immers genoeg voor. Het heeft mijn plezier in de avond behoorlijk te niet gedaan. Maar, nogmaals, het eten is heerlijk. |
Nans73 22 mei 2011 | |
Aparte locatie, groot maar toch gezellig! Het eten is 'gewoon' lekker, maar niet bijzonder.
Koosv 19 mei 2011 | |
Leuk gegeten. vriendelijke bediening. Leuke locatie. |
Proever20689 19 mei 2011 | |
Ook ik verbaas me over de nieuwe inrichting in combinatie met het industriële karakter van het pand. Dit is een mismatch, wat zonde!
MissMandrake 9 mei 2011 | |
We hebben het oprecht geprobeerd, maar we missen de kaart, het concept en de inrichting van de Koekfabriek van de vorige eigenaar. De kaart is nu van het type 'ossehaas met champignonsaus'. M'n vegetarische gerecht was helaas erg vlak van smaak en ongeinspireerd. Het bruine cafe-interieur vind ik ook erg raar staan bij de industriele atmosfeer van het pand,
Lorne 8 mei 2011 | |
De ambiance is leuk, maar het terras is niet uitnodigend en het eten is heel slecht |
MJ1985 13 maart 2011 | |
Tot ca. 1,5 jaar geleden was De Koekfabriek één van mijn favoriete restaurants in Zaandam. Op de kaart stonden destijds onderscheidende, lekkere 'fusion' gerechten (bijv. veel klassieke gerechten met een Noord-Afrikaans tintje), en de vriendelijke bediening alsook de mooie locatie maakten het helemaal af. Zoals één van de andere proevers eerder op deze website opmerkte, lijkt het wel of sinds een half jaartje de klad erin zit bij De Koekfabriek. Mijn laatste bezoek aan dit restaurant was dan ook teleurstellend.
maria4 2 oktober 2010 | |
De laatste paar weken is de sjeu eraf. Het eten is van mindere kwaliteit. Minder vers, minder orgineel. Het wordt een allegaartje. Eten dus matig, ambiance wel mooi. Wie weet was een een misser voor een avondje , ik hoop het. |
fay-lohuizen 28 september 2010 | |
inspiratieloos eten, vond er weinig aan. Het terras is heerlijk zomerdag. |
Geef zelf je mening over De Koekfabriek