Dit restaurant ontleent zijn naam aan de ‘prachtige locatie’ in de voormalige brood- en beschuitfabriek van Verkade. Binnen wordt er nog steeds optimaal gebruik gemaakt van de ‘industriële uitstraling van het gebouw’ en ‘bij mooi weer is het terras aan de Zaan een aanrader’. De kaart heeft verder niets met de oorsprong van de locatie te maken want deze richt zich vooral op ‘mediterrane heerlijkheden’. Als koekje bij de koffie geeft deze zaak je wel ‘fikse korting op je parkeerkaart’.
Ook wij moesten een jaar geleden erg wennen aan het nieuwe interieur, inderdaad wat zonde!!! Maar ja, we zijn bijna buren en vinden de bediening heel erg leuk, dus eten hier toch graag. Vanavond heerlijk gegeten! Zeebaars met scampi's en risotto en mijn vriend een tournedos. Kaasplankje (1 is meer dan genoeg voor 2 pers) met port toe. Komen dus gewoon graag weer terug!
Prima eten, maar de service laat te wensen over. Onze jonge serveerster moest duidelijk nog veel leren. Niet alle tafelgenoten kregen een eigen menukaart. Vervolgens werd vergeten onze bestelling op te nemen. Bediening moest eraan worden herinnerd dat we op onze drankjes zaten te wachten. Witte wijn zo uit de klimaatkast op tafel, dus veel te warm. Nog voor dat de "voorproever" de wijn had getest, werden de glazen van de andere gasten al ingeschonken. Iedereen had dus meteen de te warme wijn in het glas zitten. Dat vind ik echt een flinke misser. Je betaalt er immers genoeg voor. Het heeft mijn plezier in de avond behoorlijk te niet gedaan. Maar, nogmaals, het eten is heerlijk.
Aparte locatie, groot maar toch gezellig! Het eten is 'gewoon' lekker, maar niet bijzonder.
Een tikkie prijzig. De bediening is wel ontzettend vriendelijk.
Ook ik verbaas me over de nieuwe inrichting in combinatie met het industriële karakter van het pand. Dit is een mismatch, wat zonde!
Wij waren de enige gasten op een woensdagavond, de medewerkster vond het nodig te vermelden dat het de avond ervoor heel druk was en de avond erna het hele restaurant vol zou zitten.
Je zou denken dat je als enige gast de onverdeelde aandacht van het personeel hebt, niets is minder waar! Na het voorgerecht 10 minuten naar onze lege borden en glazen zitten kijken, na een hint hierover geen excuses gehoord. Het hoofdgerecht werd vergezeld door een klein kommetje vlaamse friet en een kommetje artisjokharten welke we beide moesten delen.
Bij uitserveren van het nagerecht werd pas vermeld dat de perenstroop die bij het kaasplankje hoort er niet was. Hiervoor werd geen enkele vorm van compensatie geboden. De koffie met likeur en een 'gevulde koektrommel van Verkade' bleek een aanfluiting: 5 voorverpakte koekjes in een trommel opgevuld met een servet. En dat alles voor een veel te hoge prijs!
Wij komen hier niet meer!