Een parel in de polder! In het spraakmakende Agora-theater is een restaurant gevestigd dat zijn naam volledig waarmaakt. Vers, creatief en gebalanceerd zijn de sleutelwoorden. De mediterrane gerechten worden met oog voor detail bereid, en dat proef je. Het geheel wordt afgemaakt met de perfecte bediening; kundig, betrokken en ook de kennis van de wijnkaart is goed. Kortom: service is hier nog echt service. Ideaal is het theatermenu, waarbij rekening wordt gehouden met de aanvangstijd van een voorstelling. Om de avond vervolgens na de show af te sluiten met fingerfood en een goed glas wijn.
Leuk restaurant,maar wat een prijzen en tsja als je dan toch de hoofprijs moet betalen dan mag het ook wel top zijn en dat was het voor ons niet, en wat ons betrefd sorry maar wij komen er niet meer.
De uiensoep was te zout en de Ossobuco echt niet lekker. Mijn vriendin had de kabeljauw en die was wel goed. Waar ik me ontzettend aan geƫrgerd heb ik dat we gingen voor het theatermenu van 27,50 p.p. maar waren uiteindelijk met 2 personen 85 euro kwijt en daar hadden we echt niet veel meer voor gekregen. Op een mailtje met deze opmerking geen antwoord gekregen. Jammer, ik ga er niet meer naar toe. Elders in Lelystad kan je beter eten voor veel minder geld.
We komen hier een aantal keren per jaar en vinden het prettig. Maar de hoeveelheden worden langzamerhand wel erg zuinig. We hadden een 5 gangen menu en extra een zuinig kaasplankje. Het smaakte allemaal goed maar voldaan waren we absoluut niet .Wel een hap geld kwijt. Jammer dit doen we voorlopig maar niet meer.