Reserveer nu
Eetcafé Jour de Fête over zichzelf

Jour de Fete is een bourgondisch en romantisch restaurant. Vakmanschap en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel! Trots zijn we op het feit dat onze inzet in de keuken is beloond door de SBS-6 smaakpolitie, waardoor nu de OK-sticker, op onze deur plakt! Voor zaalverhuur kunt u bij ons terecht in onze gezellige Salle de Fête. Deze huiskamer is voor allerlei groepsarrangementen geschikt.

KeukenEetcafé, Frans & Europees
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

‘Kwalitatief een zeer goed eetcafé en eigenlijk is het beter dan dat.’ Op het eerste gezicht 'doorsneegerechten' worden ‘met liefde en kennis klaargemaakt’. De ‘enthousiaste en professionele bediening’ ‘geeft spontaan uitleg over de aanraders van de kaart’. Probeer bijvoorbeeld vooraf ‘de geitenkaas uit de oven op een bedje van verse sla’, om vervolgens te genieten van ‘konijn op Maastrichtse wijze’ en af te sluiten met ‘warme kaneelappeltjes met speculaasijs’. ‘Alles klopt gewoon’ bij ‘deze topzaak!’.

zmorf86 zmorf86 30 april 2012

stond als goed aangeprezen,kwamen eten met drie personen (gereserveerd !),bediening liet ons half uur wachten,ok misschien druk...afin eindelijk geholpen voorgerecht besteld en hoofdgerecht ook MET aardappeltjses.na weer een half uur wachten broodjes eindelijk op tafel.maar geen hoofdgerecht ook niet naar weer een half uur wachten.eens ff geinformeerd" maar meneer U heeft uw broodjes toch nog niet op ??" hoofdgerecht geariveerd matige porties,redelijke kwaliteit. maastrichts zuur vlees is geen rund of paard maar gewoon varkens ? oja de aardappeltjes die waren op sorry,sorry of het dan geen frietjes mochten zijn ? dus ik... als ik frieten wilde had ik ze wel besteld...frons.
al met al een zeeeeer teleurstellende ervaring dit "restaurant"

Annette1962 Annette1962 9 april 2012

Op vrijdagavond 6 april hebben wij met 4 personen in dit restaurant gegeten. Zelf had ik sliptong besteld en deze was helaas kurkdroog en smakeloos. De rest had het menu van de dag en was gewoon goed. Bediening was goed maar ik zou er geen 2e keer naar toe gaan. Of ik had gewoon geen vis moeten bestellen in een eetcafe.

Alv Alv 5 april 2012

Zeer aardige bediening en enorm lekker eten: die witte chocolademousse...! Wat een vakmanschap, zowel in de keuken als in de bediening.

schevenhoven schevenhoven 29 maart 2012

Bediening was vriendelijk, met goede uitleg en snel. Ons drie-gangen menu smaakte prima. Kortom, de prijs kwaliteit verhouding lig prima. Ik kan niets negatiefs bedenken. Wellicht ooki geholpen door het heerlijke weer in Maastricht. We zaten op het terras.

augie augie 26 maart 2012

Zaterdagavond was erg druk, maar voor ons nog net een tafeltje.(gelukkig).
Had ik niet willen missen. Heerlijk gegeten surf en turf en mijn vrouw konijn op Maastrichtse wijze,
Allebei super lekker. Ook de kaasplank met port buiten geserveerd was heerlijk. Ook de superviendelijke bediening was hartverwarmend . En JA hier komen wij zeker terug als we in Maastricht of in de buurt zijn.( ook nog bedankt voor het vinden van de portemonnee van mijn vrouw)

Geef zelf je mening over Eetcafé Jour de Fête

LunchDiner