1 2 ouder »

sushipetra sushipetra 19 mei 2012

Als snackbar vinden wij Cookers gewoontjes, maar het restaurant is prima. Zeer kindvriendelijk. Aardig personeel, netjes ook. Het eten is heerlijk. Probeer de happas eens! De borden mooi opgemaakt. De sfeer is relaxed en ongedwongen. Wat ik mis, is een heerlijk romige mayonaise. De lijkt op een gezonde variant van mayo. Als je dan een keer "zondigt" dan gelijk goed met een romige mayo. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

ninalaniina ninalaniina 23 januari 2011

Goede bediening, lekkere koffie en goede lunch. Om even snel wat te eten of te drinken is het prima. Restaurant is niet gemaakt om lang te tafelen: harde stoelen. Vooral de koffie Hazely nuts is een aanrader!

proefkonijn08 proefkonijn08 11 maart 2010

Het Diner was wel lekker, alleen het personeel was beetje afwezig want als we wilde drinken duurde dat heel lang en de tafels worden pas later schoongemaakt. maar eten was heerlijk

edvanesch edvanesch 23 september 2009

als bij de mac. het lekker vindt dan ben je bij cookers tevreden matig eten maar een slechte bediening

MartijnW MartijnW 20 mei 2009

Niet heel bijzonder. Gewoon eten voor een redelijke prijs. Verwacht geen hoogstandjes en zeker niet van de bediening, die zouden wel wat alerter mogen zijn en de bestelde dingen ook daadwerkelijk uitserveren.

kayanoa kayanoa 26 april 2009

Wij komen hier niet meer. Ongeintereseerd personeel vergeet voorgerecht te brengen en bestelde drinken en nog geen eens een exuses hiervoor. Erg jammer want het eten is best lekker maar het personeel verziekt de sfeer.

Proever3007 Proever3007 16 augustus 2008

Lekkere broodjes en salades, superlekkere brownies en attente bediening. Nadeel : de houten stoelen die over de houten vloer heen schuren...een rotherrie!!

Proever70329 Proever70329 11 februari 2008

Het is een onvriendelijke zaak met sago personeel.En het eten valt heel ergtegen

willem knert willem knert 11 december 2007

wat een snackbar maar dan met stoelen en ongeintereseerde mensen achter de toonbank.

Proever65396 Proever65396 10 december 2007

Leuk restaurant, topbediening en zeer kindvriendelijk. Regelrechte aanrader!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Cookers