Ondanks de drukte en de vele reserveringen mochten we toch nog een pizza eten.Zo een lekkere pizza ( Selene ) hadden we nog nooit gehad.Speciaal uit Heerhugowaard , nogmaals bedankt!
Net weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Het eten was weer super en het smaakte nog lekkerder dan de vorige keer! De sfeer is heel gezellig en de bediening is uitstekend en heel vriendelijk. Je hoeft ook niet lang te wachten op je eten. De inrichting is niet direct bijzonder, maar het is er heel gezellig en je voelt je er thuis. Echt een aanrader!!!
Wij hebben verschillende keren bij Pizzeria Selene gegeten zowel met vrienden als met kleinere kinderen en het is telkens weer een feestje. Het eten varieert van smakelijk tot zeer smakelijk. De bediening is vriendelijk, behulpzaam, snel en heeft oog voor de wens van de klant. Al met al ontspannen toeven dus. En tja over het decor valt te twisten: het is niet modern doch zeker wel met een Italiaans tintje wat knus aandoet. Keep the good spirit up zal ik maar zeggen, zonnige groet,
Ron&Trudy
Elke keer als we rond etenstijd in Weesp zijn kunnen we het niet nalaten om hier even een overheerlijke pizza te gaan eten. De sfeer is na de overname heel gezellig geworden, en de bediening is uitstekend. Aan de inrichting is en wordt nog gewerkt om het steeds gezelliger te maken. Het is een aanrader om er te gaan eten.
Bediening redelijk, interieur is net niet af lijkt het. Ja en wat het eten betreft, niets bijzonders. Matige wat stugge pizza's, en de overige gerechten hadden een wat vlakke smaak. Prijs is ook niet hoog, maar ik had dan toch beter verwacht.