vissers1958 23 april 2012 | |
Gisteren met een groep van 47 personen koffie met appeltaart gebruikt. We hadden een strak programma en moesten snel binnen en buiten. Vooraf goed afgesproken en op het tijdstip dat wij werden verwacht (wij waren te laat vertrokken en nog onderweg) werd ik al gebeld met de vraag of alles goed verliep: heel attent. De ontvangst was perfect, heerlijke appeltaart en koffie, goede service en een snelle bediening die niet ten koste van de gezelligheid was. Wij zijn zeer tevreden over de brasserie en haar mensen. HurksGenootschap te Roosendaal |
elkedageten 16 april 2012 | |
Vandaag met een groep van ons bedrijf hier gegeten en heel blij geworden, dus vandaar dit bericht.
mariaindenhaag 2 april 2012 | |
Ik schrijf bijna nooit een mening op internet maar dit mag niet onvermeld blijven...We wonen nog niet zo lang in Den Haag en onlangs kwamen we per toeval in t'Ogenblik terecht. Wow! Het was zondag middag en erg druk maar we voelden ons zeer welkom en de service was vriendelijk, correct en snel. Wat een leuke zaak. Chapeau !!!
brunello 27 maart 2012 | |
Heerlijke plek om even "thuis te komen" tijdens het winkelen of lunchpauze. De eigenaren weten wat gastvrijheid is! Wanneer ik vergeten ben te reserveren, wordt er geregeld dat er toch een plekje vrij komt! |
EngelOverDeTong 11 maart 2012 | |
Op doordeweekse dag geluncht met een collega, zij een tosti met geitenkaas en honing en ik een bruine pistolet met warme geitenkaas, frambozen-dressing en walnoten. Het was er druk, maar we kregen voldoende aandacht. De lunch was heerlijk, de bediening vriendelijk en de prijs redelijk (€ 25,-). |
mariekevanbasten 19 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten in dit gezellige en sfeervolle restaurant. De bediening was vriendelijk en geduldig, niets werd je opgedrongen. We hebben hier zeker een paar uur gezeten en een échte aanrader! |
koekieboy 12 december 2011 | |
Dit zaakje heeft mijn voorkeur als ik in de stad op de middag en namiddag, Waarom. Als je er binnenkomt dan heb je onmiddelijk een leuk gevoel zelfs al is het er meestal heel druk. Je word onmiddelijk vriendelijk ontvangen en aan tafel geleid.
proefkonijn100 4 december 2011 | |
Ik ventileer nooit mijn meningen op internet, maar afgelopen week een uitmuntende ervaring gehad bij deze eetgelegenheid, die ik graag wil delen.
aaronz 23 oktober 2011 | |
Wij hebben hier voor ons huwelijk een lunchbuffet georganiseerd. Vooraf waren de eigenaren en bedrijfsleidster zeer behulpzaam en ze stonden open voor onze vragen en suggesties. De dag zelf was een succes. Het eten was erg lekker en de service vriendelijk en snel. Wij zelf waren zeer tevreden en ook de reacties van onze gasten waren positief. Zeker een aanrader. |
tinouk 18 september 2011 | |
Gister heerlijk gegeten in deze brasserie, broodjes waren rijkelijk belegd en smaakten heerlijk, we werden super vriendelijk geholpen en snel bediend. Deze brasserie is echt een aanrader om lekker te lunchen, echt een topper. |
Geef zelf je mening over 't Ogenblik