Dit zaakje heeft mijn voorkeur als ik in de stad op de middag en namiddag, Waarom. Als je er binnenkomt dan heb je onmiddelijk een leuk gevoel zelfs al is het er meestal heel druk. Je word onmiddelijk vriendelijk ontvangen en aan tafel geleid.
De bediening is er snel en met de glimlach, het eten is er prima voor dit soort van zaakjes en meer hoeft dit niet te zijn. wat het speciaal maakt waarom ik graag terugkom is dat je als je er een paar keer langs komt ze je wel herkennen en dat laten ze graag merken. Vind ik fijn in een grote stad waar heel veel verschillende mensen komen.Besluit: Een heel fijne lunchroom met het hart op de goede plaats. doe zo verder.
Ik ventileer nooit mijn meningen op internet, maar afgelopen week een uitmuntende ervaring gehad bij deze eetgelegenheid, die ik graag wil delen.
De linzensoep en hazepeper die we hadden was, zonder te overdrijven subliem. De sfeer was fijn, de dames en heren in de bediening waren snel en voorkomend, ook al zat de zaak stampvol.
Dit staat haaks op een andere mening op uw website, maar succes werkt nu eenmaal jaloezie in de hand. Wij hebben deze plek op onze favorietenlijst gezet. Vriendelijke groet, D.L. van Splunteren.
Wij hebben hier voor ons huwelijk een lunchbuffet georganiseerd. Vooraf waren de eigenaren en bedrijfsleidster zeer behulpzaam en ze stonden open voor onze vragen en suggesties. De dag zelf was een succes. Het eten was erg lekker en de service vriendelijk en snel. Wij zelf waren zeer tevreden en ook de reacties van onze gasten waren positief. Zeker een aanrader.
Gister heerlijk gegeten in deze brasserie, broodjes waren rijkelijk belegd en smaakten heerlijk, we werden super vriendelijk geholpen en snel bediend. Deze brasserie is echt een aanrader om lekker te lunchen, echt een topper.
Vandaag op het heerlijke terras van Het Ogenblik in Den Haag een superbroodje lamsham gegeten. Goed belegd, goede smaak, behoorlijke portie en echt een plaatje om te zien. Het terras is perfect: goeie stoelen, schoon, lekker in de zon mensen kijken.
We werden snel en gastvrij (lachend personeel is schaars) geholpen, helemaal niets op aan te merken, dus: UITSTEKEND (hadden we zo'n zaak maar in onze woonplaats...!)