Video
Vapiano over zichzelf

Huisgemaakt & Vers. Vapiano biedt een geheel nieuwe eetbelevenis en werkt volgens het ‘front-cooking’ principe. Dit betekent dat alle gerechten door een Vapiano kok vers, snel en volgens de specifieke persoonlijke wensen van de klant ter plekke worden bereidt. Ook de 12 soorten pasta (waarvan twee biologisch) worden dagelijks zichtbaar voor de gasten gemaakt in de pastamanifattura.

KeukenItaliaans

21 mei 2013

Eten is niet top, maar gewoon goed en het vult. Verder is het geen chique restaurant. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, want het is zeker niet duur. Voor 15 euro heb je een goed gevulde maag! Alles wordt voor je ogen klaargemaakt en meestal moet je wel iets langer wachten, omdat het zo goed als vol zit aan het begin van het weekend. Ook kan het erg lawaaierig zijn en meestal is het moeilijk om je gezelschap goed te horen. Voor een rustig dineetje moet je niet hier zijn. Ik neem zelf meestal de margaritha pizza, maar de pasta's zijn zeker ook niet slecht. Als toetje neem ik altijd de mascarpone met cream. Die is zeker een aanrader!

Gegeten op: 26 april 2013.
Quirin
Quirin

16 mei 2013

BIj Vapiano heb ik heerlijk gegeten. De pasta was goed. De decor zag er mooi uit. Ik vond de concept apart in een positieve zin, waarbij men gebruikt maakt van een speciale magneet kaart en een trillende afstandbediening.

Gegeten op: 27 april 2013.

9 mei 2013

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alles vers. Het concept van zelf je eten halen en ieder een eigen pasje is heel handig voor als je ergens met een groep heen wilt. Achteraf geen gedoe over de rekening, maar ieder betaalt gewoon zijn eigen deel. Lekkere pizza's en pasta's

Gegeten op: 2 mei 2013.
jmpb
jmpb
Expertproever

25 april 2013

Onvriendelijk, ongeïnteresseerd personeel bij het pizzaloket. Ik verwacht geen 5-sterren service maar een beetje vriendelijkheid misstaat niemand.
Mijn pizza was lauw bij ontvangst en aangezien ik een langzame eter ben was ie toen ik op de helft was helemaal koud. Alle ingrediënten lagen in het midden waardoor de pizzabodem daar erg zompig en slap was geworden terwijl de randen in overvloede aanwezig juist erg hard waren.
Vond de inrichting er wel goed uitzien, maar ik zal hier niet snel nog eens naartoe gaan.

Gegeten op: 20 april 2013.
EefjeWinkel
EefjeWinkel

25 februari 2013

Ik kom vaak met vrienden een hapje eten bij Vapiano in Den Haag. Het ligt op een mooie locatie bij het binnenhof en vlak bij Pathe, voor een leuke film na het eten. Ik had een pizza met verse tomaten saus, mozarella, rucola en parmazaanse kaas. Dit voor een prijs van €7,-. Mijn vriendin had de pizza vitello tonato, €9,-. De wijnen zijn erg lekker, vooral de huiswijn. Als dessert heb je veel keus maar mijn voorkeur gaat uit naar de heerlijke rijste pap met bosvruchten. Ik geniet elke keer weer van de gezellige en gemoedelijke sfeer bij Vapiano en zal nog geregeld terug komen!

Mkrol
Mkrol
Fijnproever

Alle 161 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Vapiano

Schrijf hieronder je recensie over Vapiano. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.