7.4
7.2

KeukenItaliaans
Openingstijden10.00-00.00, vrij-za tot 01.00

27 27 28 december 2011

Wij eten zeer regelmatig wat bij Vapiano, alles vers, veel keus en zeer goede prijs-kwaliteit.. Enig nadeel; als het druk wordt (en dat is nogal vaak), is de kwaliteit van de pizza echt minder. Ze worden niet goed afgebakken en zijn kleiner. Dat is jammer want als je zelf in de rij moet staan voor je eten verwacht je toch dat het goed is. De pasta blijft gelukkig top en ook de desserts zijn lekker. Tip; bestel eerst je pizza en ga daarna in de rij staan voor pasta, dan is het meestal ongeveer tegelijk klaar.

Alexander Wouter Alexander Wouter 25 december 2011

Aardig eten en snel. Nadeel je staat er voor in de rij, je moet daarna ergens anders je bestek en drinken halen. Wanneer je partner pizza of iets anders besteld dan heb je niet tegelijk je eten. Wanneer je dan eindelijk klaar bent, alles hebt verzameld kan je helaas nergens zitten, en sta je helaas met je dienblad.

Ilovefood Ilovefood 22 december 2011

Lekker eten, maar niet per se gezellig. Het duurt meestal wel even voordat je je gerecht krijgt. Leuke prijzen, maar niet bepaald met passie gemaakt... Ik kreeg een diepe zucht als 'antwoord' toen ik zei dat ik liever geen tomaten erbij wil.... Dat kan ook anders haha!

SngGor SngGor 10 november 2011

Leuk concept en eten wordt vers en snel voor je neus klaargemaakt, mits je overdag komt. 's Avonds is het er vaak druk, lange wachtrijen en moeilijk om een comfortabel plekje te vinden. Gastvrijheid zie je niet terug, alleen als je afrekent. Koks hebben ook geen glimlach. Minpunt dus, maar eten is gelukkig wel ok.

angelof9 angelof9 20 oktober 2011

Leuk concept en erg goedkoop. Het is wel vaak moeilijk om een tafel te vinden en je zit er niet super comfortabel. Dat is wel jammer, maar het eten is goed en lekker.

Geef zelf je mening over Vapiano