5.9
7.2

KeukenItaliaans
Openingstijden10.00-00.00, vrij-za tot 01.00

sandravantoren sandravantoren 25 mei 2012

Zeer goed gegeten bij Vapiano. Na een dagje shoppen was dit een goede keuze om bij te komen. De pizza was heel erg lekker, lekkere dunne bodem goed belegd. Ook de antipasti was prima. De desserts waren niet echt denderend, een beetje kwark met fruit. Maar goed over het algemeen prima!
Alleen is het selfservice maar voor een keertje is het niet erg. Kwaliteit en prijsverhouding waren goed.

petsboem petsboem 13 mei 2012

Raar concept, je moet er van houden. Partner ging het eten halen en was een half uur weg; gezellig :-/ Eten VEEELS te ZOUT; dan begrijp je Italians eten écht niet. De Vitello Tonato niet met kalfsvlees (zoals het hoort en ook op de kaart staat), maar met Varkensfrikandeau. Je zal Moslim zijn, dan wordt er mooi een varken verkocht voor een kalf.
Sfeerloze omgeving, passieloze pasta en geen respect voor de Italiaanse keuken.

Maruka Maruka 4 mei 2012

Toen Vapiano paar jaar geleden net open was: boze pizza bakker die mijn pizza bracht en in het Engels tegen mij zei dat ik mijn pizza niet had opgehaald. Toen zei een vriendin tegen hem dat het apparaat niet was gaan trillen, omdat misschien het apparaat wel defect zal zijn. Paar jaar later, laatste keer met mijn verjaardag bij de kassa afrekenen zei een vriendin tegen de kassamedewerker dat ik jarig was, of ik dan niet een cadeautje van Vapiano zou krijgen. Toen zei kassamedewerker van Ja en keek daaronder in de kasten (een kastdeur was kapot. Gesloopt?). Vervolgens haalde hij daar uit een hand vol met snoep. Hij pakte mijn had vast, legde snoep op mijn hand en duwde mijn vingers hard tegen mijn handpalm aan . Beiden medewerkers waren echt niet vriendelijk. Vraag me af hoe dat komt: worden ze onderbetaald? Dictatoriale leidinggevende / management? Afgezien van dat het lekker vers en betaalbaar eten is. Helaas van de nog wat onvriendelijke personeel.

essie15 essie15 13 april 2012

Gewoon lekker eten, vers, simpel, lekkere wijn. Druk maar leuke sfeer. Niet om romantisch te dineren maar lekker en voordelig te eten.

Summer_Rose Summer_Rose 26 maart 2012

Prima eten voor een goede prijs. Enige minpuntje is de drukte: hierdoor ben ik er al een tijdje niet meer geweest, ook niet om af te halen. De oplossing hiervoor is al heel vroeg gaan eten, voor de drukte. Top is dat alles vers is en de service uitstekend is.

Geef zelf je mening over Vapiano