6.6
6.3

1 2 3 ouder »

Plientje78 Plientje78 15 mei 2012

Ongelooflijk, wat een onbeschofte bediening. De vrouw schreeuwde bijna tegen mijn kinderen omdat ze vond dat ze een rommel hadden gemaakt. Het huisje was onwijs smerig. Er liepen 3 honden rond, die duidelijk hun sporen hadden achtergelaten op de vloer. Pannenkoeken waren wel lekker, maar omdat we het gevoel hadden ongewenst te zijn, wilden we zo snel mogelijk weg.

Fousert Fousert 19 april 2012

Wij zijn vandaag met 6 personen voor het eerst wezen eten in Boshut de Big.
Iedereen was erg tevreden. Ik vond de spekpannenkoeken geweldig lekker.
En het is ook een lekker simpel en eenvoudig restaurant zonder kouwe drukte.
De bediening vond ik ook voortreffelijk, alles werd best wel snel opgediend.
Wij hopen er zeker nog eens terug te komen. Ik vind het een aanrader!

puppie puppie 16 april 2012

zaterdag met 3 volw en één kind heerlijke pannekoeken gegeten in de big via een grouponbon ....dan kun je zoveel eten als je wilt..... zelf dan blijft het personeel heel vriendelijk, we hebben lekker gegeten en komen er zeker weer terug.

dana1 dana1 15 april 2012

Wij hebben hier gister gegeten. Het eten was prima en de sfeer ook. Het is een perfect restaurantje om na een lange boswandeling met de hond een lekkere pannekoek te eten. Wij voelden ons hier enorm welkom.

marre marre 3 april 2012

Wij zijn hier geweest met onze kinderen en dat was echt eens maar nooit meer. De mevrouw die volgens de rotterdampas de beste pannenkoeken van NL kon bakken is echt super onvriendelijk, ongastvrij en heeft duidelijk een hekel aan kinderen. Onze kinderen waren echt super lief maar verveelden zich enorm. Bovendien is het een smerige bedoeling, het stinkt er naar natte hond, de vloer is echt heel smerig en de keuken voor zover ik naar binnen kon kijken was ook een onhygienische boel. De rekening die we moesten betalen was echt veel te hoog voor wat je krijgt. Ze durven 3 euro voor een eenvoudig drankje te rekenen (is gewoon uit een pak in een kinder plastic bekertje). Schandalig! Wij wilden er snel weg!

liesje20 liesje20 10 maart 2012

Vanmiddag pannenkoeken gegeten in De Big. Het duurde lang, de pannenkoeken waren echt niet lekker (de oilie was verbrand). De bediening was erg twijfelachtig. Er was een meisje aan het werk voor de eerste keer. Zij deed het prima, maar de vrouw die haar inwerkte hield niet van kinderen en was bijzonder chaotisch. Ze stuurde op eigen initiatief onze peuters naar buiten om te spelen, want ze had last van ze. Dit overigens zonder ons hiervan te verwittigen. Toen we wilden betalen moesten we lang wachten omdat ze ruzie aan het maken was met de anderen in de keuken. Wil je worden vermaakt, dan moet je zeker gaan, maar neem geen pannenkoek.

sonjasmul sonjasmul 13 februari 2012

We gingen met hooggespannen verwachting naar De Boshut "de lekkerste pannenkooeken van Nederland"
Een uur wachten op 4 pannenkoeken????
"Want er zijn slechts 6 pitten beschikbaar en het is een ambachtelijke pannenkoek" was het weerwoord.
Was het, het wachten waard vroeg de overigens aardige meneer van de bediening. Nou nee, dus het is maar een pannenkoek, blaas dit niet op.
Oh ja, hou je van schoon en hygiënisch?? Ga er niet heen. Ook al is hond Arie nog zo lief, die hoort niet thuis in een restaurant of keuken.

Rogyros Rogyros 26 januari 2012

Vreselijke bediening! Honden die door een slecht geventileerd houten hutje lopen. Eigenaren die met rokende sigaret de keuken uit komen lopen. De pannekoeken zijn OK, maar wel zwaar overpriced. Tot slot proberen ze je een loer te draaien met de rekening en als je daar een opmerking over maakt, dan worden ze nog boos op je ook. Kortom....geen aanrader!

Ryan1 Ryan1 10 januari 2012

2 pannenkoeken besteld waarvan beide aan de buitenkant verbrand en aan de binnenkant niet gaar. Dit heb ik aangegeven en het personeel durfde te beweren dat dit zo hoort, dit zou door de gebruikte pan komen..
Ook waren we niet gediend van de hond die tijdens het eten aan je kwam snuffelen.
De prijzen zijn behoorlijk aan de hoge kant voor wat je ervoor terugkrijgt.

Horretje Horretje 18 augustus 2011

"Hut" is smerig. Toilet vreselijk en kregen een verbrandde pannenkoek. Hebben dit bij de bediening gemeld en de reactie was dat is niet zo, wij bakken ze al dertig jaar zo.
Het was niet alleen met onze pannekoek zo, maar ook om ons heen was men de zwarte randen er aan het afsnijden.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Boshut De Big