6.7
6.2

KeukenPannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden11.00-18.00, ma gesloten

Rogyros Rogyros 26 januari 2012

Vreselijke bediening! Honden die door een slecht geventileerd houten hutje lopen. Eigenaren die met rokende sigaret de keuken uit komen lopen. De pannekoeken zijn OK, maar wel zwaar overpriced. Tot slot proberen ze je een loer te draaien met de rekening en als je daar een opmerking over maakt, dan worden ze nog boos op je ook. Kortom....geen aanrader!

Ryan1 Ryan1 10 januari 2012

2 pannenkoeken besteld waarvan beide aan de buitenkant verbrand en aan de binnenkant niet gaar. Dit heb ik aangegeven en het personeel durfde te beweren dat dit zo hoort, dit zou door de gebruikte pan komen..
Ook waren we niet gediend van de hond die tijdens het eten aan je kwam snuffelen.
De prijzen zijn behoorlijk aan de hoge kant voor wat je ervoor terugkrijgt.

Horretje Horretje 18 augustus 2011

"Hut" is smerig. Toilet vreselijk en kregen een verbrandde pannenkoek. Hebben dit bij de bediening gemeld en de reactie was dat is niet zo, wij bakken ze al dertig jaar zo.
Het was niet alleen met onze pannekoek zo, maar ook om ons heen was men de zwarte randen er aan het afsnijden.

Proever49734 Proever49734 5 april 2011

DE Big is een fenomeen met de lekkerste pannenkoeken van heel Rotterdam. De rum op de pannenkoeken maaakt je bijna dronken, maar het is vooral de entourage die je hier uren doet blijven. Ma in de keuken, die stopt met werken als ze ruzie met dochter heeft, kleinzoon die het van een afstand aankijkt en denkt daar gaan we weer en publiek wat soms spontaan invalt als personeel wanneer de pleuris weer is uitgebroken. Als je daar de humor niet van inziet moet je zeker niet langs komen. Neemt niet weg dat de pannenkoeken Rotterdams lekkerste zijn, maar dat je ook voor andere dingen hier prima terecht kan. Ik ben vader van een dochter van 8 die niet van pannenkoeken houdt, maar voor de Big maakt mijn dochter graag een uitzondering en vindt ze de pannenkoeken ineens heel erg lekker. Ze krijgt er natuurlijk ook van alles bij aan snoep en noem maar op. Nee ik zou heel graag een jaar lang een camera op de Big willen plaatsen, het levert schitterende taferelen op. En voor de mensen die dit niet trekken en over een natte tafel ( als het regent gebeurd dat) zich druk maken er zijn genoeg prefab pannenkoeken huizen in Rotterdam

JE1982 JE1982 13 februari 2011

Schattig restaurantje in het Kralingse Bos.... even stukje lopen en dan ben je er (kan er niet naast parkeren).

De prijzen zijn niet mals, maar de pannenkoeken zijn dat zeker wel; zalig!! Ook alle kindjes vonden het heerlijk en een fijne sfeer/entourage. Uiterst vriendelijke bediening, lieve honden die zich uitgebreid lieten aaien door de kinderen. Toen we wegging kreeg iedereen nog een ballon en een snoepje, wat gewoon hartstikke leuk is. Bij elkaar een succesvolle verjaardag!!

Kevin, bedankt!!

Geef zelf je mening over Boshut De Big