8.4
7.6
Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 030 243 99 99

Dit restaurant is helaas gesloten!

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenTapas/mezze, Grieks, Mediterraan & Internationaal
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

28 december 2012

Na lange tijd weer gegeten bij Lemonia. Op aanraden van Spiros kozen we voor het verrassingsmenu. Vier zeer smakelijke gangen kwamen op tafel. Goed samengestelde smaakcombinatie's op stijlvolle borden. Goed advies over een bijpassende rode wijn. Van het huis kregen we zelfs alle vier nog een vijfde gang.

Na dit overheerlijke eten sloten we de maaltijd af met een klein dessert. Om te proeven kregen we van het huis nog één dessert "ravani" om gezamenlijk te proeven.

Deze avond kregen we alle aandacht van eigenaar Spiros en z'n team. Een bijzonder smaakvolle culinaire griekse ontdekkingsreis.

Gegeten op: 27 december 2012.
Mark uit Utrecht
Mark uit Ut...
Meesterproever

14 december 2012

Leuk, modern, Grieks restaurant! Het is niet een standaard Griek, maar een Griek met een moderne touch, zowel in het eten als in de inrichting. Wij vonden het er heel erg leuk uitzien! De gevel aan de buitenkant deed ons ons gelijk in Griekenland voelen. Binnen was het ingericht als een van de vele moderne lounchetenten in Griekenland. Erg leuk! Wij hebben het mezedes-menu genomen met zn 3-en en dat was lekker en ruim voldoende! Ook het nagerecht was erg lekker! Personeel en eigenaar (allen Grieken!) zeer vriendelijk

patriciadenise
patriciaden...
Meesterproever

6 december 2012

Lemonia was een teleurstelling helaas. Hier op een zaterdagavond gegeten. De sjieke website en het hoge cijfer op Iens plus het feit dat ze deel uit maken van de Giftzfor2 dinerbon keuze, deed vermoeden dat het een heel leuk restaurant zou zijn.
Hoewel de bediening wel goed was, was het eten niet echt bijzonder. Het voorgerecht was nog redelijk speciaal, maar het hoofdgerecht was vrij standaard voor een Griek. Ook was het niet warm. Maar de afknapper voor ons was toch wel het decor/de sfeer. Door de knalgele neonverlichte voorgevel, de knalrode lichtslangen onder een glazen vloer bij binnenkomst, de honderden meters aan kerstlampjes en massale gouden kerstversiering, de 1,5 m hoge glazen afscheiding tussen de hal en het restaurant, de rumoerigheid en de muziek: wij kregen sterk de indruk dat we in een wegrestaurant aan de snelweg aan het eten waren.
Voor een leuk gezellig avondje tafelen gaan wij hier dus niet meer terug.

Lindavd123
Lindavd123
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 september 2012

Wat een goede griek! mooie ambiance, net even wat anders!! heerlijk eten, echt een goede keuken! bediening was attent en vriendelijk. jammer dat ik niet in utrecht of omgeving woon, want ik zou hier graag vaker komen!

Gegeten op: 8 september 2012.
Rona
Rona
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 augustus 2012

Wij hebben hier uitstekend gegeten. Het is een echte goede Griek, niet de standaard grill-gerechten met friet, maar authentieke, goed gekruide en bereidde gerechten. De locatie is niet erg handig nu je er wel bijna met de auto naartoe moet en het buiten de stad is gelegen. Daarom is het waarschijnlijk ook wat rustiger, het eten is echter erg goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Gegeten op: 27 juli 2012.
Natalie88
Natalie88