Vorig jaar hadden we daar heerlijk gegeten. Aardige eigenaar. Dus wij gisteravond nog geweest, maar helaas was het minder dan we hadden verwacht. Het eerste wat ons opviel waren de zoutvaatjes die op tafel lagen. Als voorgerecht hadden we gekruide gehaktballetjes in tomatensaus en bruchetta besteld. Bruchetta was heerlijk maar de tomatensaus was veel te zout. Vervolgens de platgeslagen ossenhaas met manouri, rucola en knoflookolie en de gebakken sliptong, zalm en 2 gamba’s no.1, geserveerd met aioli besteld. platgeslagen ossehaas leek wel op een carpaccio. Veel te dun. De asperges waren hierin in gerold. Asperges stond niet in het menu en vonden het ook niet lekker. Sliptong was iets te zout, de zalm en 2 gamba's waren heerlijk. Beide hoofdgerechten waren geserveerd met rijst die een beetje (veel te zoute ) tomaten saus had. Heel jammer. We wilden het nog aangeven, maar toen we bij de kassa stonden om af te rekenen werd niet gevraagd wat we van het eten vonden.
Wij hebben een aantal keren uitstekend gegeten bij Lemonia. De combinatie van lekker eten en heel attente gastvrouwen maakte er een heerlijke avond van. De klap de vuurpijl kwam toen we al weg waren: per ongeluk was er 50 euro teveel betaald naast de tip. Nog dezelfde avond heeft de bedrijfsleider Anouk een van onze adressen achterhaald en het meteen teruggestort op de bankrekening: complimenten voor het totaal van Lemonia!!!
1e Paasdag het 5-gangen-verrassingsmenu en het was een verrassing: smaakvol en culinair!
Er werd goed geluisterd naar de voorkeuren van iedereen. De bediening, de inrichting en het menu zorgden voor een feestavond! Wij komen zeker weer terug (en we zijn hier al eerder geweest met volle tevredenheid). Agnes Harmsen
Wij komen regelmatig bij Lemonia en het blijft voor ons de beste griek die er is. Vriendelijk personeel, een leuke sfeer en lekkere gerechten. We zijn al met onze hele familie een keer geweest en ook met vele vrienden. We wonen namelijk in de buurt dus dat is heel fijn te doen. Kortom een aanrader voor iedereen!!
Viel erg tegen, te kleine hapjes die pretentie niet waarmaken. Ook de inrichting is te bedacht en uiteindelijk veel te druk naar onze smaak. Lliever wat meer investeren in de kwaliteit van het eten, alle opsmuk kan ons in ieder geval niet bekoren.