| Keuken | Brasserie |
| Huiswijn per fles | €15.75 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 09.00-22.00,ma-zo Meld dit restaurant als niet meer open » |
aarie 22 februari 2012 | |
afgelopen zaterdag waren we met zijn 12 personen, ondanks dat het erg druk was, inMaastricht, en zeker bij Amadeus, hadden ze toch zolang geschoven dat we met zijn allen bij elkaar konden zitten. Iedere keer als we naar Maastricht gaan, dna gaan we naar Amadeus. Er kunnen mensen zijn die zeggen dat alles te snel gaat, nou en, beter snel, dan dat je een half uur op je lunch moet wachten, okee er zijn mensen daar is het nooit goed.
yaxuan 18 december 2011 | |
Op een drukke zaterdag met hele gezin aangeschoven maar werden weggestuurd omdat we te weinig hadden besteld. Gastvrijheid ver te zoeken dus en geen bezoekje meer waard ! |
bongerd 11 december 2011 | |
zaterdag hier gegeten, tegen 5 uur, was heel druk, er was ook kerstmarkt in de stad. We hadden de jas nog niet uit gedaan of er stond al iemand om de bestelling op te nemen, we hebben ze 3 keer weggestuurd voordat de keuze gemaakt was. Alles heel snel geserveerd, kreeg het gevoel dat het pand constant gevuld moest worden met gasten. De klapper was de rekening, sate heel redelijk 14,95 maar de drank... een glaasje jus d'orange uit pak voor 3,75. Service en prijzen drank ver onder de maat! |
rembar 5 juni 2011 | |
Wij hebben hier op zaterdagavond rond 19:00 uur gegeten op het terras. Bediening vlot en oplettend. Eten kwam snel na bestellen, eten was van goede kwaliteit. Kortom, voor ons een goede ervaring. |
willem 50. 25 februari 2011 | |
Afgelopen Zaterdag wezen lunchen.Een afrader!
Geef zelf je mening over Grand Café Amadeus